Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

Aanhangwagen tweedehands

Blijf op de hoogte van ons occasion aanbod.

Staat de aanhangwagen of paardentrailer die u zoekt hier niet tussen? Misschien komt er binnenkort wel één binnen die bij uw wensen past. Vul onderstaand formulier in en dan houden wij u op de hoogte op het moment dat er een nieuwe occasion binnenkomt.

Naam*

Postcode*

Telefoonnummer*

E-mailadres*

Welk soort aanhangwagen zoekt u?*

Prijsindicatie*

Tweedehands aanhangwagens bij PAK Aanhangwagens

PAK Aanhangwagens levert tweedehands aanhangwagens in verschillende uitvoeringen en afmetingen van alle merken. Doordat er een snel verloop is in het aanbod is het verstandig om regelmatig onze website te bekijken. Wij passen dagelijks onze voorraad aan zodat ons aanbod altijd actueel is. Een tweedehands bakwagen of plateauwagen zijn veel voorkomende tweedehands aanhangers die regelmatig bij PAK Aanhangwagens worden ingeruild.

Het kan zijn dat u op zoek bent naar een type occasion die wij niet op voorraad hebben staan. U bent bijvoorbeeld op zoek bent naar een tweedehands koelwagen, maar deze staat niet tussen ons aanbod. Neem dan gerust contact met ons op zodat wij contact met u kunnen opnemen zodra wij een tweedehands koelwagen binnen krijgen. Overige modellen die wij regelmatig binnen krijgen zijn tweedehands bagagewagens, tweedehands veetrailers, gebruikte gesloten aanhanger en heel af en toe hebben wij tweedehands schamelwagens en tweedehands marktwagens te koop.

Gebruikte aanhangwagen kopen

Heeft u interesse in een gebruikte aanhangwagen van PAK Aanhangwagens? Breng een bezoek aan onze showroom om de occasion te bekijken. Wij bieden tweedehands aanhangwagens aan die bij binnenkomst zijn gecontroleerd door onze monteurs maar wij bieden ook aanhangers aan die niet zijn gecontroleerd waardoor deze aangeboden worden voor een meeneemprijs. Op deze occasions zit geen garantie. Wenst u toch dat de aanhangwagen een onderhoudsbeurt krijgt dan kunnen wij deze voor u uitvoeren tegen een meerprijs. Belangrijk om te weten is dat wij alleen tweedehands aanhangwagens aanbieden die technisch in orde zijn waardoor u veilig de weg op kunt.

Zit uw gewenste aanhangwagen niet tussen ons aanbod tweedehands aanhangers. Bekijk dan ons reguliere aanbod aanhangwagens. Daarnaast kunt u bij PAK Aanhangwagens ook uw aanhangwagen inruilen. Kom dan met uw aanhanger naar onze showroom zodat wij de wagen eerst even kunnen zien.

Bent u op zoek naar een gebruikte paardentrailer. Wij hebben een speciale pagina ingericht met al onze tweedehands paardentrailers.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.