LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Informatie over PAK Aanhangwagens

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle. Specialist zijn wij al meer dan 50 jaar als het gaat om de verkoop, verhuur en onderhoud van aanhangwagens, paardentrailers en caravans in Nederland. PAK Aanhangwagens heeft een ruim opgezette showroom met aanhangwagens en paardentrailers van verschillende gerenommeerde merken in diverse soorten en maten. Om u te voorzien van zoveel mogelijk informatie over onze diensten en werkzaamheden hebben we deze informatie pagina ingericht.

Lease mogelijkheden

De reden dat PAK Aanhangwagens u de mogelijkheid geeft een aanhangwagen of paardentrailer te leasen is omdat wij in willen spelen op de wensen van onze klanten. Het kan voorkomen dat de aanschaf van een nieuwe aanhangwagen of paardentrailer een grote investering is. Door te kiezen voor een lease oplossing koopt u uw nieuwe aanhanger of trailer voor een vast maandelijks tarief. Wilt u meer informatie over de lease mogelijkheden? Bekijk dan onze speciaal ingerichte

Lees verder

Inruil mogelijkheden

Bent u op zoek naar een nieuwe aanhangwagen of paardentrailer maar wilt u ook af van uw eigen aanhangwagen of paardentrailer? Geen probleem, bij PAK Aanhangwagens ruilen we ook aanhangwagens en paardentrailers in. We kijken graag vooraf even naar uw huidige aanhangwagen of paardentrailer om de waarde te bepalen. Meer weten over de inruil mogelijkheden? Lees dan op de vervolgpagina meer over het inruilen van uw aanhangwagen.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn en omdat wij regelmatig praktische vragen krijgen over bijvoorbeeld de wetgeving, we hebben een speciale pagina ingericht met veelgestelde vragen. Staat uw antwoord niet tussen onze veelgestelde vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees verder

Over ons

PAK Aanhangwagens is al meer dan 50 jaar de specialist in de verkoop en verhuur van aanhangwagens en paardentrailers in de provincie Zeeland en daarbuiten. Meer weten over ons?

Lees verder

Daarom PAK Aanhangwagens…

Waarom bent u bij PAK Aanhangwagens aan het juiste adres voor het kopen van een nieuwe aanhangwagen of paardentrailer? Of waarom is PAK Aanhangwagens de ideale locatie voor het huren van een aanhangwagen? Wij hebben 10 redenen opgesteld waarom u ook voor PAK Aanhangwagens kiest. Lees hier meer over Daarom PAK Aanhangwagens.

Lees verder

Wat klanten van ons vinden

Wij bij PAK Aanhangwagens hechten veel waarde aan klantenbinding. Wij horen daarom graag wat klanten van ons vinden. Bent u tevreden met uw aankoop of zijn er bepaalde zaken die beter konden tijdens onze dienstverlening? Het is allemaal nuttige feedback die wij graag van onze klanten horen. Lees op onze review pagina wat klanten van ons vinden.

Lees verder

Praktische informatie over rijbewijzen

Met welke aanhangwagen mag u nu wel of niet rijden met uw B-rijbewijs? Wij hebben alle regels voor u op een rij gezet zodat u goed geïnformeerd de weg opgaat.

Lees verder

 

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.