LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Actiemodellen enkelas

Actiemodellen enkelas

De meest geziene aanhangwagen is de bakwagen enkelas. De bakwagen enkelas is een open aanhanger die voor verschillende doeleinden te gebruiken is. Wilt u een goedkope bakwagen kopen, dan heeft PAK Aanhangwagens diverse actiemodellen enkelas bakwagens op voorraad staan. Er zijn verschillende uitvoeringen zoals hout of aluminium waar u uit kunt kiezen. Daarnaast is een geremde of ongeremde variant ook een eigenschap waaruit u kunt kiezen. Verder is het gewicht bepalend in uw keus voor het type bakwagen. Het grote voordeel van de bakwagen is de relatief kleine omvang waardoor u deze gemakkelijk kunt stallen bij uw woning of bedrijf.

PAK Aanhangwagens kan dankzij een gezamenlijk inkoopsysteem diverse enkelas actiemodellen aanbieden. Ons assortiment goedkope enkelas modellen bestaat uit verschillende soorten, maten en merken van de hoogste kwaliteit. Er is keus uit een houten opbouw maar ook uit een aluminium opbouw waardoor er voor elke klus een actiemodel beschikbaar is. Betrouwbare merken zoals Proline, Loady en Saris vindt u terug in het assortiment goedkope enkelas aanhangwagens.

Onze actiemodellen enkelas zijn allemaal standaard uitvoeringen, wenst u nog extra opties toe te voegen dan is dat mogelijk, wij bespreken dit graag met u. Kom langs in onze showroom om onze enkelas bakwagens te bekijken. Een geschikt model gevonden? wij maken hem direct voor u klaar. Zit uw gewenste bakwagen enkelas niet tussen de actiemodellen, bekijk dan gerust ons reguliere aanbod.

Rijbewijs

Indien u een B rijbewijs heeft mag u een aanhangwagen trekken van maximaal 750 kilogram of een aanhangwagen trekken van meer dan 750 kilogram, mits de auto en de aanhanger samen niet boven de 3500 kilogram uitkomen. U heeft dus niet speciaal een BE rijbewijs nodig. Wilt u meer weten of uw rijbewijs voldoet voor het trekken van een bepaalde aanhangwagen, lees dan verder op onze rijbewijs pagina.

Onderhoud

Is uw enkelasser aanhanger toe aan een onderhoudsbeurt? PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoudswerken. Gedurende de tijd dat wij uw bakwagen in onderhoud hebben is het mogelijk om een vervangende aanhangwagen mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina op: https://www.pak-aanhangwagens.nl/informatie/informatie-over-rijbewijzen/

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.