LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Loady aanhangwagens

Goedkope Loady aanhangwagens van PAK Aanhangwagens

PAK Aanhangwagens heeft een ruim aanbod Loady aanhangers op voorraad. Doordat wij met meerdere partijen gezamenlijk inkopen kunnen wij deze actiemodellen tegen een scherp tarief aanbieden. Buitenom de interessante prijzen hechten wij ook veel waarde aan een tevreden klant. Wij garanderen daarom ook dat al onze goedkope aanhangers van de hoogste kwaliteit zijn. Onze aanhangwagens zijn allen zorgvuldig uitgezocht door onze experts. Wenst u nog extra opties of heeft u speciale wensen waaraan de aanhangwagen moet voldoen? Dan nemen wij dat graag met u door. Uw zoektocht naar een nieuwe aanhangwagen stopt na het vinden van de juiste goedkope aanhanger bij PAK Aanhangwagens.

Goedkope aanhanger kopen

Zowel voor een particulier als voor bedrijven hebben wij een interessant aanbod goedkope aanhangers. Op onze website hebben wij een uitgebreid assortiment aanhanger aanbiedingen voor u samengesteld. Zit de gewenste aanhangwagen er niet bij, kijk dan gerust even bij ons regulier aanbod. Onze aanhanger aanbiedingen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Het assortiment aanhanger aanbiedingen veranderd wekelijks waardoor wij altijd een up-to-date aanbod kunnen leveren met nieuwe modellen in de actie.

Rijklaar terwijl u wacht

Kom vandaag nog langs in onze showroom om onze aanhanger aanbiedingen te bekijken. Over het algemeen maken wij uw aanhangwagen direct rijklaar waardoor u snel de weg op kunt. U kunt ook altijd eerst een aantal aanhanger aanbiedingen vergelijken bij ons in de showroom of u laten adviseren alvorens u een keus maakt.

Liever een offerte op maat? neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon en wij sturen u een offerte op maat.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.