LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Over PAK Aanhangwagens

PAK Aanhangwagens is al meer dan 50 jaar de specialist in de verkoop en verhuur van aanhangwagens en paardentrailers in de provincie Zeeland en daarbuiten. PAK Aanhangwagens levert bijna alle soorten aanhangwagen tot een massa van maximaal 3500 kilogram. In onze ruime showroom hebben we een groot assortiment aanhangwagens en paardentrailers in diverse soorten en maten van gerenommeerde merken zoals; Proline, Easyline, Anssems, Saris, Careliner, Humbaur, Henra, Hulco, Ifor Williams, Loady, Pega en Montana. Naast onze uitgebreide showroom bent u bij PAK Aanhangwagens ook aan het juiste adres voor het huren van een aanhangwagen of paardentrailer, in- en verkoop van occasions, speciaalbouw aanhangwagens, onderhoud aan uw aanhangwagen, paardentrailer of caravan, aanhangwagen export en voor losse onderdelen.

In april 2015 verhuisde PAK Aanhangwagens van een pand in Kruiningen naar een vestiging op een unieke locatie langs de A58, nabij bedrijven terrein Smokkelhoek te Kapelle. In het nieuwe pand zijn de showroom, werkplaats en het magazijn flink uitgebreid. De capaciteit is enorm toegenomen, wat een snellere en gerichtere service oplevert voor de klanten. Deze ontwikkeling heeft bijgedragen aan de continuïteit van PAK Aanhangwagens. Wij willen u nog ontelbare jaren voorzien van onze kwalitatieve aanhangwagens en paardentrailers!

Service en kwaliteit

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij met recht zeggen dat wij specialisten zijn. Onze vakkundige vakmensen weten exact waar ze mee bezig zijn en helpen u graag bij al uw vragen. Wij willen ons onderscheiden door op een persoonlijke manier met onze klanten om de tafel te gaan om uiteindelijk tot het gewenste eindresultaat te komen. Wij vragen van al onze werknemers elke dag weer die service te verlenen die van ons wordt verwacht. Wij bouwen graag een relatie op die jarenlang voort wordt gezet.

Omdat we bij PAK Aanhangwagens service en kwaliteit als belangrijke speerpunten zien, hebben we naast ons reguliere aanbod aanhangwagens en paardentrailers een speciaal ingerichte aanhanger onderdelen webshop ontwikkeld met aanhanger en paardentrailer onderdelen. Wij willen onze klanten net dat beetje extra bieden waardoor wij ons kunnen onderscheiden in de markt.

Door de jaren heen hebben wij een betrouwbare naam opgebouwd binnen de aanhangwagenbranche. Waarom bent u bij PAK Aanhangwagens aan het juiste adres voor het kopen van een nieuwe aanhangwagen of paardentrailer? Of waarom is PAK Aanhangwagens de ideale locatie voor het huren van een aanhangwagen? Wij hebben 10 redenen opgesteld waarom u voor PAK Aanhangwagens kiest. Lees hier meer over Daarom PAK Aanhangwagens.

De showroom van PAK Aanhangwagens is gevestigd op een uniek locatie langs de A58. Gemakkelijk te bereiken via afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle. U bent van harte welkom bij dé paardentrailer en aanhangwagen specialist van Zeeland.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.