Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

Hapert

Veiligheid en betrouwbaarheid voorop met Hapert aanhangers

Als belangrijke provincie voor bedrijven in de metaalbewerking is Noord-Brabant ook de thuisbasis voor veel Nederlandse aanhangwagenfabrikanten. Een bekende producent is het naar zijn vestigingsplaats genoemde merk Hapert. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in een beperkt aantal ontwerpen, waarvan het meerdere uitvoeringen aanbiedt. Met een aanhangwagen van Hapert koopt u een betrouwbare trailer, die telkens weer maximaal presteert. Hapert is marktleider in de Benelux op het gebied van lichte aanhangwagens. Het aanbod van PAK omvat nieuwe en tweedehands modellen voor ongekend scherpe prijzen. Alle aanhangwagens van Hapert zijn multifunctioneel inzetbaar en beschikken over diverse opties. Ze voldoen allemaal aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Hapert Aanhangwagens met historische Saris-connectie

Fabrikant Hapert bestaat sinds het einde van de jaren 60 van de vorige eeuw en is dus al meer dan 50 jaar actief. Het bedrijf kwam voort uit Saris Aanhangers. Net als dit merk is Hapert opgericht door een telg uit de Saris-familie. De productiehallen van beide ondernemingen staan tot op de dag van vandaag dan ook naast elkaar op het industriegebied ten oosten van het plaatsje Hapert. De trailers van het merk worden geroemd om hun sterke constructies. Hiervoor verantwoordelijk is de beproefde lastechnologie die het bedrijf toepast. Elke aanhanger van Hapert is daardoor voorzien van een zelfdragend frame, dat volledig aan elkaar gelast is.

Verzekerd van duurzame aanhangwagen

Een Hapert heeft behalve een robuust chassis nog een aantal andere opmerkelijke eigenschappen. De ontwerpers houden namelijk rekening met een aanzienlijke veiligheidsmarge voor wat betreft het laadvolume. Dat resulteert in betrouwbare aanhangers, die elke klus waarvoor ze ontworpen zijn aankunnen. Door de combinatie van een stevige, zelfdragende constructie en de veiligheidsmarge kunnen gebruikers er zeker van zijn dat hun Hapert aanhangwagen een lange levensduur heeft. Soms gaat een trailer van dit merk zelfs aanzienlijk langer mee dan de verwachting was. Omdat elke Hapert aanhanger gemaakt wordt om er tegen lage kilometerkosten iedere dag opnieuw het maximale uit te halen, worden ze vooral verkocht aan zakelijke gebruikers. Desalniettemin mag het merk ook particulieren tot zijn doelgroep rekenen.

Altijd een geschikte open aanhanger van Hapert

Zowel op zoek naar een open als gesloten aanhangwagen helpt deze fabrikant u aan het juiste model. Een populair open model is de Hapert Azure. Dit is een breed inzetbare bakwagen, die verkrijgbaar is in meerdere uitvoeringen met totaalgewicht tussen 750 en 3500 kg. Afgezien van het gewicht verschillen deze onder andere van elkaar qua standaardfeatures, aantal assen en of de wielen zich naast of onder het chassis bevinden. Behalve de Azure bevinden zich in het assortiment met open aanhangers de transportwagen Indigo en de kipper Cobalt. De diverse Indigo’s zijn leverbaar met een totaalgewicht tussen 750 tot 3500 kg en ideaal voor het vervoeren van machines, werktuigen en motorfietsen. Er bestaan kantelbare en niet-kantelbare varianten, voorzien van één, twee of drie assen. De Hapert kipper Cobalt kent achterwaarts kantelbare en driezijdig kantelbare exemplaren, uiteenlopend van 1350 tot 3500 kg. Afhankelijk van vooral de gewichtsklasse zijn dit enkelassers, tandemassers of tridemassers.

Gesloten aanhanger Sapphire

Wanneer u een gesloten trailer nodig hebt, is de Hapert Sapphire het aangewezen model. Net als de Azure en Indigo hebben de lichtste exemplaren een totaalgewicht van 750 kg en bevinden de zware uitvoeringen zich in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Andere verschillen tussen de beschikbare modellen zijn het aantal assen en of de wielen onder of naast de wagen zijn geplaatst. De gesloten Hapert aanhanger is leverbaar met één, twee of drie assen. Een veel verkochte variant is de Sapphire L-2, waarvan het brutolaadvermogen tussen 2000 en 3500 kg ligt. De tandemasser is tevens leverbaar als koelaanhangwagen, hetgeen trouwens ook geldt voor zijn voor lichtere ladingen ontwikkelde en van een enkele as voorziene tegenhanger de L-1. Behalve voor het transport van al dan niet gekoelde vracht leent een gesloten Hapert aanhangwagen zich ook goed als mobiel verkooppunt of mobiele werkplaats of opslagruimte.

Aanschaf trailer Hapert gesloten of open

Bent u overtuigd van de kracht, kwaliteit en veelzijdigheid van Hapert aanhangers? PAK Aanhangwagens heeft diverse open en gesloten varianten direct uit voorraad leverbaar. En naast nieuwe exemplaren kunnen wij u tevens helpen aan een occasion. Wij bieden onder meer huif- en bakwagens als gebruikte Hapert aan, maar krijgen ook regelmatig andere modellen binnen. Op onze website ziet u wat wij op dit moment aan nieuwe en tweedehands Hapert aanhangwagens voor u hebben staan. U kunt uw gewenste trailer gewoon via de website kopen. Dankzij onze bezorgservice komt uw aanhanger dan op het afgesproken tijdstip aan op de doorgegeven plaats van bestemming. En uiteraard bent u ook welkom in onze showroom aan de Molenweg 12 op bedrijventerrein Smokkelhoek nabij Kapelle. Gelieve dan wel van tevoren contact met ons op te nemen.

 

Contact

PAK Aanhangwagens heeft een breed aanbod aanhangwagens, nieuw en occasion van alle bekende merken. Beschikbaar om te huren, kopen of leasen. Zoekt u een op maat gemaakte aanhangwagen? Dan kunt u terecht bij onze speciaalbouw afdeling. Ook bieden wij losse onderdelen aan op onze onderdelen pagina. Heeft u vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier, social media, telefoon of via ons e-mail adres.