MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
Bovag gecertificeerd

Bent u op zoek naar een aanhangwagen in Zuid-Holland? Dan kunt u altijd terecht bij PAK Aanhangwagens!

PAK Aanhangwagens kan u voorzien van elk soort aanhangwagen in Zuid-Holland. Heeft u een tandemasser, een enkelasser, een kipper, of een plateauwagen nodig? Bij PAK Aanhangwagens hebben wij ze allemaal! PAK Aanhangwagens timmert al meer dan 50 jaar aan de weg in de aanhanger wereld en kan zich met trots een specialist noemen!

Onderhoud en reparatie voor uw aanhangwagen in Zuid-Holland? Bij PAK Aanhangwagens!

Het is belangrijk om goed onderhoud te plegen aan een aanhangwagen, zodat u met een veilig gevoel de weg op kunt. Bij PAK Aanhangwagens kunt u altijd terecht voor een onderhoudsbeurt of reparatie.

Een aanhangwagen in Zuid-Holland leasen, huren, of financieren? Dat kan allemaal, bij PAK Aanhangwagens.

Wij begrijpen dat niet iedereen in Zuid-Holland een nieuwe aanhangwagen in één keer kan betalen, daarom bieden wij opties voor leasing, financiering en het huren van aanhangers! Bij elke aanhangwagen op de website vindt u opties om verder te kijken naar deze mogelijkheden.

Meer informatie over aanhangwagens kopen, leasen, huren, onderhoud of reparatie? Neem contact op met PAK Aanhangwagens

Wij zijn telefonisch te bereiken op 0113-381722. U kunt tevens een mailtje sturen naar: Info@pak-aanhangwagens.nl

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.