Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen
Aanhangwagens en paardentrailers kopen in Zeeland
Op zoek naar een paardentrailer of aanhangwagen in Zeeland?

Bij PAK aanhangers kunt u een aanhangwagen of paardentrailer kopen voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

Aanhangwagens en paardentrailers kopen in Zeeland

Bent u op zoek naar een paardentrailer of aanhangwagen in Zeeland? Dan is een bezoek aan PAK Aanhangwagens zeker de moeite waard. Bij PAK aanhangers kunt u een trailer kopen voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

Een nieuwe aanhanger kopen

Een nieuwe aanhanger kopen is geen dagelijkse bezigheid. Het begint bij het bepalen van het type aanhangwagen, oftewel voor welk doeleinde wilt u de nieuwe aanhanger gaan gebruiken? Vervolgens zal er een keuze gemaakt worden tussen de diverse uitvoeringen waarbij het gewicht en afmeting belangrijk zal zijn. Wij bij PAK aanhangers zijn dagelijks bezig met adviseren van onze klanten. Wij helpen u daarom graag bij het vinden van de juiste nieuwe aanhanger. In een gezamenlijk gesprek zullen wij al u wensen in kaart brengen en u de diverse modellen laten zien in onze grote showroom in Schore.

PAK aanhangers heeft niet alleen aanhangwagens te koop, maar ook hebben wij een ruim assortiment paardentrailers te koop. Alle paardentrailers in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en daarbij kunnen wij door onze gezamenlijke inkoop een scherpe prijs aanbieden. De juiste trailer is afhankelijk van uw eigen wensen en behoeftes. Een belangrijke eigenschap die wij vaak horen is dat de paardentrailer voldoende ruimte biedt aan zowel paard als ruiter en dat deze fijn achter de auto hangt. Binnen ons assortiment paardentrailers hebben wij de keus uit 1 paards trailers, 2 paards trailers, 3 paards trailers en 4 paards trailers. Laat u alvast inspireren door ons unieke aanbod.

PAK Aanhangwagens occasions

Behoort een nieuwe aanhanger kopen niet tot de mogelijkheden dan kunt u altijd een kijkje nemen tussen de PAK Aanhangwagens occasions. Wij krijgen regelmatig gebruikte aanhangwagens binnen die nog in prima staat verkeren om nog veel jaren plezier van te hebben. Onze occasion pagina wordt dagelijks voorzien van nieuwe occasions. Van machinetransporter gebruikt tot een tweedehands aanhangwagen enkelas, bij PAK trailers bent u aan het juiste adres voor uw occasion.

Huur aanhangwagens Zeeland

Naast in- en verkoop, verhuur, onderhoud en onderdelen is PAK aanhangers ook het huuradres voor paardentrailers en aanhangwagens in Zeeland. Met een ruim aanbod aan verhuur trailers hebben wij voor elke klus een passende aanhangwagen. U kunt bij ons een autotransporter huren indien u een auto wilt vervoeren op een aanhanger of een aanhanger kipper huren om bijvoorbeeld losse grond wilt verplaatsen van uw tuin naar de gemeentelijk stortplaats. Indien u een aanhangwagen wilt huren in Zeeland bij PAK Aanhangwagens Schore raden wij u aan om deze tijdelijk te reserveren. U vindt ons aanbod verhuur aanhangwagens en paardentrailers op onze verhuur pagina.

Wij nodigen u graag uit om eens langs te komen in onze showroom aan de Molenweg 12 in Schore. Wellicht hebben wij voor u dat type aanhangwagen te koop die past bij u wensen. PAK Aanhangers is gelegen aan de A58 afslag 34, nabij Kapelle.

Even sparren over de mogelijkheden of deze pagina delen in je netwerk?
Deel deze pagina