Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen

Aanhangwagen of paardentrailer exporteren

Een aanhangwagen of paardentrailer exporteren is over het algemeen gemakkelijk te regelen. Deze pagina geeft u meer informatie omtrent het kopen en exporteren van een aanhanger of paardentrailer. Vanzelfsprekend begint het met het uitzoeken van de juiste trailer. Nadat u een keus gemaakt heeft hoeft u eigenlijk niks meer te doen. Wij verzorgen het hele traject van export waardoor u met een gerust hart kunt wachten tot de trailer bij u aankomt.

Er zijn een aantal verschillen voor het exporteren binnen en buiten de EU. Binnen de EU gelden dezelfde regels als in Nederland omdat alle wagens voorzien moeten zijn van de Europese goedkeuring (COC document). Buiten de EU is het van belang dat er een geldig export formulier wordt aangemaakt. Zowel binnen als buiten de EU geldt dat wanneer de aanhanger of paardentrailer op de plaats van bestemming is aangekomen, deze aangemeld moet worden bij de Verzekering of RDW (van het betreffende land). Een 705 biljet is onderdeel van de aanmelding.

Assortiment van PAK Aanhangwagens

PAK Aanhangwagens heeft een ruim assortiment aanhangwagens en paardentrailers waaruit u kunt kiezen. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen wel- en geen export wagens. Bekijk ons reguliere aanbod aanhangers en paardentrailers om de wagen te vinden die voor u geschikt is. Heeft u specifieke vragen over de aanhangwagens en paardentrailers van PAK Aanhangwagens?  Neem vrijblijvend contact op met onze vakmensen en wij helpen u graag verder.

Exporteren naar Curaçao, Aruba en Bonaire

De aanhangers van PAK Aanhangwagens zijn al veelvuldig geëxporteerd naar Curaçao, Aruba en Bonaire. Wij kunnen gerust zeggen dat door onze jarenlange ervaring wij experts zijn op dit gebied.

PAK Aanhangwagens is de export specialist van Nederland. Wij ontzorgen u compleet waardoor u buitenom het kiezen van de juiste trailer geen zaken hoeft te regelen voor de export. Zodra alles geregeld is dan dient u de trailer wel op te halen in het land van bestemming.

Even sparren over de mogelijkheden of deze pagina delen in je netwerk?
Deel deze pagina