MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
Bovag gecertificeerd

Aanhangwagen kopen vanuit Aruba, Bonaire en Curaçao

Wilt u vanuit Aruba, Bonaire, of Curaçao een aanhangwagen kopen in Nederland? Dan bent u bij PAK Aanhangwagens aan het juiste adres. Wij hebben namelijk al meerdere jaren ervaring in de export van aanhangwagens naar Aruba, Bonaire en Curaçao. Wij regelen het transport van A tot Z. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw aanhanger ophalen bij de douane in de haven.

Alle soorten aanhangers exporteren naar Aruba Bonaire en Curaçao

Wat voor soort aanhanger u ook zoekt, wij exporteren deze graag voor u. In principe kunt u gebruik maken van het gehele aanbod op deze website. Dus of u nu een eenvoudige bakwagen zoekt, of een plateauwagen waarin u net iets meer kunt vervoeren tot zelfs een gesloten aanhangwagen, autoambulance of boottrailer. Nieuw of gebruikt, wij zorgen ervoor dat de aanhangwagen op een goede manier in Aruba, Bonaire, en/of Curaçao terecht komt. Ook als u meerdere aanhangwagens in één keer wilt bestellen is dat geen enkel probleem.

Opties bijbestellen en onderdelen kopen in Nederland

Ook als u extra opties wilt toevoegen aan uw aanhangwagen of onderdelen nodig heeft kunt u gewoon terecht bij PAK Aanhangwagens, ook vanuit Aruba, Bonaire en Curaçao. Indien mogelijk sturen wij deze per post naar u toe. Wanneer het pakket te groot is zullen wij dit verschepen. Op de website van pak-onderdelen vindt u ons totale aanbod.

PAK Aanhangwagens, uw partner in aanhangers

PAK Aanhangwagens levert u de gewenste aanhanger. Vele soorten en maten, direct vanuit voorraad leverbaar. U treft een groot aanbod gerenommeerde aanhanger merken direct in onze digitale showroom. PAK Aanhangwagens is gevestigd in Schore (Zeeland, Nederland) en heeft al meer dan 50 jaar op de aanhangwagen markt. Wij hebben al diverse aanhangwagens geëxporteerd naar Aruba, Bonaire en Curaçao en helpen ook u graag bij het vervoeren van uw aanhangwagen.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op. U kunt dit doen door ons online contactformulier in te vullen of door telefonisch contact op te nemen via +31 113 – 38 17 22. Wij helpen u graag verder.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.