MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Aanhangwagen kopen vanuit Aruba, Bonaire en Curaçao

Wilt u vanuit Aruba, Bonaire, of Curaçao een aanhangwagen kopen in Nederland? Dan bent u bij PAK Aanhangwagens aan het juiste adres. Wij hebben namelijk al meerdere jaren ervaring in de export van aanhangwagens naar Aruba, Bonaire en Curaçao. Wij regelen het transport van A tot Z. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw aanhanger ophalen bij de douane in de haven.

Alle soorten aanhangers exporteren naar Aruba Bonaire en Curaçao

Wat voor soort aanhanger u ook zoekt, wij exporteren deze graag voor u. In principe kunt u gebruik maken van het gehele aanbod op deze website. Dus of u nu een eenvoudige bakwagen zoekt, of een plateauwagen waarin u net iets meer kunt vervoeren tot zelfs een gesloten aanhangwagen, autoambulance of boottrailer. Nieuw of gebruikt, wij zorgen ervoor dat de aanhangwagen op een goede manier in Aruba, Bonaire, en/of Curaçao terecht komt. Ook als u meerdere aanhangwagens in één keer wilt bestellen is dat geen enkel probleem.

Opties bijbestellen en onderdelen kopen in Nederland

Ook als u extra opties wilt toevoegen aan uw aanhangwagen of onderdelen nodig heeft kunt u gewoon terecht bij PAK Aanhangwagens, ook vanuit Aruba, Bonaire en Curaçao. Indien mogelijk sturen wij deze per post naar u toe. Wanneer het pakket te groot is zullen wij dit verschepen. Op de website van pak-onderdelen vindt u ons totale aanbod.

PAK Aanhangwagens, uw partner in aanhangers

PAK Aanhangwagens levert u de gewenste aanhanger. Vele soorten en maten, direct vanuit voorraad leverbaar. U treft een groot aanbod gerenommeerde aanhanger merken direct in onze digitale showroom. PAK Aanhangwagens is gevestigd in Schore (Zeeland, Nederland) en heeft al meer dan 50 jaar op de aanhangwagen markt. Wij hebben al diverse aanhangwagens geëxporteerd naar Aruba, Bonaire en Curaçao en helpen ook u graag bij het vervoeren van uw aanhangwagen.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op. U kunt dit doen door ons online contactformulier in te vullen of door telefonisch contact op te nemen via +31 113 – 38 17 22. Wij helpen u graag verder.