Categorie foto Open aanhangers

Open aanhangers

Producten in deze categorie

Open aanhanger huren bij PAK Aanhangwagens

Een open aanhanger huurt u bij PAK Aanhangwagens. Wij hebben een divers assortiment open aanhangwagens in de verhuur. Hierdoor hebben wij voor elke klus een passende aanhangwagen te huur. U kunt bij ons terecht voor het huren van een enkelas bakwagen maar u kunt bij ons ook een plateauwagen huren. Daarnaast huurt u ook gemakkelijk een boottrailer of glas aanhangwagen bij PAK Aanhangwagens.

Aanbod open aanhangwagens bij PAK Aanhangwagens

Onze verhuur bakwagen enkelas is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Het grote voordeel van de bakwagen is de relatief kleine omvang waardoor u deze gemakkelijk kwijt kunt bij uw woning of bedrijf. Een plateauwagen huren geeft u daarentegen meer mogelijkheden dan een bakwagen enkelas. De plateauwagen heeft een groter laadoppervlak doordat de wielen zich onder de wagen bevinden. Door de neerklapbare zijwanden is het laden en lossen met een heftruck bij een plateauwagen bijzonder gemakkelijk. Wilt u grote en zwaardere goederen vervoeren dan is een plateauwagen huren een uitstekende optie. In de categorie open aanhangers hebben we ook nog iet wat specialere aanhangwagens in de verhuur. Onze verhuur boottrailer geeft u de mogelijkheid om op een comfortabele manier uw boot te vervoeren van A naar B. Tot slot bent u bij PAK Aanhangwagens aan het juiste adres voor het huren van een aanhanger speciaal ingericht voor glastransport.

Huur informatie

Indien u bij PAK Aanhangwagens gebruik wilt maken van één van onze verhuur open aanhangwagens dan is het verstandig om deze voortijdig te reserveren. Dit kan via ons contactformulier, telefonisch of via de email. Door tijdig uw reservering door te geven is de kans kleiner dat de gewenste aanhangwagen is uitgeleend. Bij het ophalen van uw aanhanger dient u vooraf borg af te staan welke u terug krijgt bij het terug brengen (in goede staat) van de aanhangwagen. U ontvangt altijd van ons een officiële huurovereenkomst waardoor u gegarandeerd een veilig huur aanhangwagen mee krijgt.

U kunt bij ons zowel particulier als zakelijk een aanhangwagen huren. Gaat het om een korte verhuur periode of over een lange verhuur periode, het is beide mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Beoordeling door klanten 10/10 - 38 beoordelingen