LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Verhuur open aanhangers

Open aanhanger huren bij PAK Aanhangwagens

Onder de aanhangers die u bij ons kunt huren, vindt u exemplaren in diverse uitvoeringen. Zo hebben wij bij PAK Aanhangwagens onder meer een divers aanbod open aanhangers te huur.

 • {"item_name":"Plateauaanhangwagen 603x202cm 3500kg","item_id":166916,"currency":"EUR","price":90.75,"item_brand":"Proline","item_category":"Verhuur open aanhangers","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":0,"quantity":1}

  Plateauaanhangwagen 603x202cm 3500kg

  Bekijk beschikbaarheid
 • {"item_name":"Plateauwagen met glasbok 400x200cm 2700kg","item_id":170016,"currency":"EUR","price":108.89999999999999,"item_brand":"Proline","item_category":"Verhuur open aanhangers","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":1,"quantity":1}

  Plateauwagen met glasbok 400x200cm 2700kg

  Bekijk beschikbaarheid
 • {"item_name":"Bakwagen ongeremd 250x130cm 750kg","item_id":166889,"currency":"EUR","price":36.3,"item_brand":"Loady","item_category":"Verhuur open aanhangers","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":2,"quantity":1}

  Bakwagen ongeremd 250x130cm 750kg

  Bekijk beschikbaarheid
 • {"item_name":"Plateauaanhangwagen 400x200cm 2700kg","item_id":185246,"currency":"EUR","price":54.449999999999996,"item_brand":"Proline","item_category":"Verhuur open aanhangers","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":3,"quantity":1}

  Plateauaanhangwagen 400x200cm 2700kg

  Bekijk beschikbaarheid

Deze wagens zijn geschikt voor particulieren en bedrijven voor wie het kopen van een open aanhanger overbodig of geen optie is. De eenvoudige manier van selecteren en het gemak waarmee u kunt reserveren maken van onze website hét online verhuuradres voor open aanhangwagens.

Open aanhangwagen te huur voor elk transport

Doordat er van alles mee kan worden getransporteerd, komt het vaak voor dat mensen een aanhanger huren met een open bak. Maar uiteraard lenen deze bakwagens zich alleen voor goederen en materialen waarvoor tijdens het vervoer geen speciale condities vereist zijn. Bovendien kun je open aanhangers uitsluitend beladen met vracht die niet hoeft te worden afgeschermd voor weer en wind. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om pallets, tegels, stenen, grind, zand, aarde en bouw-, sloop-, hout- en tuinafval. Onder de open aanhangwagens in de verhuur hebben wij verder ook modellen voor specifieke vervoersvraagstukken. Zo vindt u op onze website gemakkelijk te lossen kippers, maar ook huurwagens voor het transport van motoren, auto’s en boten.

Veel mogelijk bij open aanhanger huren

In ons verhuur assortiment hebben we dus open aanhangwagens in allerlei uitvoeringen. Welk type aanhanger u nodig hebt, is afhankelijk van wat u wilt transporteren. In het aanbod vindt u onder andere plateauaanhangers. Een voordeel van deze wagens is dat de neerklapbare zijwanden ideaal zijn om ze met behulp van een heftruck te laden. Ons assortiment biedt daarnaast specifieke pasklare oplossingen. Wilt u bijvoorbeeld een open aanhangwagen huren voor het vervoer van ramen of ander vlakglas? Dan hebben wij dubbelassige plateauwagens voorzien van een glasbok onder onze huurwagens. De glasbok zorgt ervoor dat vierkante en rechthoekige glasplaten op de juiste wijze kunnen worden vastgezet, zodat veilig transport gegarandeerd is. Verder bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van ongeremde bakwagens met een enkele as. De open aanhangers die wij te huur hebben zijn van de merken Loady en Proline en hebben totaalgewichten uiteenlopend van 750 tot 3500 kg.

Platte aanhangwagen huren met bijkomende accessoires

Ook bij het vervoer van andere materialen of goederen dan glas is het zinvol om de vracht vast te zetten. In tegenstelling tot transport met gesloten aanhangers is het bij een open bak immers niet ondenkbaar dat een deel van de lading op straat belandt. Bijvoorbeeld tijdens het vervoer op onverharde of minder goed onderhouden wegen of wanneer over een verkeersdrempel wordt gereden. Daarom raden wij u aan om bij het reserveren van een bakwagen verder gebruik te maken van ons huuraanbod. Wanneer u besluit een open aanhanger te huren kan het immers nuttig zijn om er spanbanden of een ladingnet bij te reserveren. Hiermee blijven de goederen op hun plaats en wordt verlies en eventueel daaruit voortvloeiende ongevallen voorkomen.

Werkwijze bij huren open aanhangwagen

Onze te huur aangeboden bakwagens reserveert u eenvoudig online. Het assortiment op onze website stemt overeen met wat wij in de praktijk verhuren. U kunt op de productpagina de knop ‘Online reserveren’ gebruiken en de data aangeven waarop u de aanhangwagen nodig heeft. Wij zorgen er op de eerste verhuurdag dan voor dat de aanhanger klaar is om direct mee te nemen. Daarbij overhandigen wij u tevens de officiële huurovereenkomst. Hierin wordt onder meer aangegeven dat de Bovag-regels voor verhuur in acht zijn genomen. Wilt u meer weten of heeft u vragen over de huurwagens? Kom dan langs in onze onze showroom of bel of mail ons. U kunt natuurlijk ook het online contactformulier gebruiken.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.