LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Verhuur motortrailers

Motortrailer verhuur

Een motortrailer is een aanhanger waarmee een motor of meerdere motoren vervoerd kunnen worden. Voor de transport van uw motor is de motor trailer de meest ideale en slimste oplossing.

  • {"item_name":"Motortrailer 260x155cm 750kg","item_id":166921,"currency":"EUR","price":60.5,"item_brand":"Proline","item_category":"Verhuur motortrailers","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":0,"quantity":1}

    Motortrailer 260x155cm 750kg

    Bekijk beschikbaarheid

Wilt u uw motor graag meenemen op vakantie of moet u uw nieuwe motor gaan ophalen op locatie? Een motortrailer huren is de oplossing voor het comfortabel vervoeren van uw motor(en).

Motortrailer huren bij PAK Aanhangwagens

Een motortrailer huren doet u bij PAK Aanhangwagens. Onze verhuur trailer is geschikt voor twee motoren en mag gereden worden met een rijbewijs B. Naast het vervoer van een motor is het ook mogelijk om een scooter, scootmobiel of brommer te vervoeren met de trailer. Desgewenst kunt u bij ons ook spanbanden huren om zeker te zijn dat het transport van uw motor goed verloopt.

Verhuur informatie

Wilt u een motoraanhanger huren bij PAK Aanhangwagens dan is het verstandig om deze voortijdig te reserveren via ons contactformulier, telefonisch of via de email. Door tijdig uw reservering door te geven is de kans kleiner dat de motoraanhanger is uitgeleend. Bij het ophalen van uw trailer dient u vooraf borg af te staan welke u terug krijgt bij het terug brengen (in goede staat) van de verhuur motortrailer. U ontvangt altijd van ons een officiële huurovereenkomst waardoor u gegarandeerd een veilig verhuur trailer mee krijgt.

U kunt bij ons zowel particulier als zakelijk een motoraanhanger huren. Gaat het om een korte verhuur periode of over een lange verhuur periode, het is beide mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Twijfelt u tussen het huren of aanschaffen van een motortrailer? Bekijk dan ons reguliere aanbod motortrailers of onze occasions. Wellicht is een motor trailer in eigen beheer ook een goed alternatief?

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.