LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Verhuur kippers

Kipper verhuur

Met een kipper lost u op een gemakkelijk manier grind, zand, tuinafval en andere onverdeelbare lading. Dit in tegenstelling tot een aanhangwagen met een vaste opbouw waar u genoodzaakt bent zelf uw losse lading uit te ruimen. De laadbak wordt elektrisch gekanteld waardoor de lading uit zichzelf er uit schuift. PAK Aanhangwagens is het adres om een kiepaanhanger te huren.

  • {"item_name":"Kipper 305x180cm 2700kg","item_id":166915,"currency":"EUR","price":78.64999999999999,"item_brand":"Easyline","item_category":"Verhuur kippers","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":0,"quantity":1}

    Kipper 305x180cm 2700kg

    Bekijk beschikbaarheid

Kipper verhuur

Met een kipper lost u op een gemakkelijk manier grind, zand, tuinafval en andere onverdeelbare lading. Dit in tegenstelling tot een aanhangwagen met een vaste opbouw waar u genoodzaakt bent zelf uw losse lading uit te ruimen. De laadbak wordt elektrisch gekanteld waardoor de lading uit zichzelf er uit schuift. PAK Aanhangwagens is het adres om een kiepaanhanger te huren.

Kiep aanhanger van PAK Aanhangwagens

De verhuur kipper van PAK Aanhangwagens is elektrisch bediend en van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Het gemak van elektrisch kiepen, waarmee u uw lading kan lossen zorgt ervoor dat u in een kort tijdsbestek en zonder al te grote inspanning verlost bent van de lading. Een kiepaanhanger huren is interessant voor mensen die eenmalig of voor een korte periode een kipper nodig hebben voor bijvoorbeeld een grote tuinrenovatie of verbouwing aan het huis.

Kiepaanhanger huren bij PAK Aanhangwagens

Indien u een kiepaanhanger wilt huren bij PAK Aanhangwagens dan is het verstandig om deze op tijd te reserveren via onze website. Dit om zeker te zijn dat de kipper niet is uitgeleend. Voor het huren van een kipper ontvangt u een officiële huurovereenkomst en vragen wij vooraf een borgsom. Zodra de kipper in de juiste staat is terug gebracht wordt de afgedragen bord weer terug betaald.

U kunt bij ons zowel particulier als zakelijk een kiepaanhanger huren. Gaat het om een korte verhuur periode of over een lange verhuur periode, het is beide mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Twijfelt u tussen het aanschaffen of huren van een kiepaanhanger? Bekijk dan ons reguliere aanbod of onze occasions.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.