LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Aanhangwagen huren

Er zijn uiteenlopende redenen waarom u een aanhanger wilt huren. Over het algemeen heeft u er zelf geen tot uw beschikking waardoor u bijvoorbeeld voor een verhuizing een grote aanhangwagen moet huren. Huur een aanhangwagen en uw probleem van de te weinig laadruimte is opgelost.

Paardentrailer of Aanhangwagen huren in Zeeland bij PAK Aanhangwagens

PAK Aanhangwagens is het adres bij uitstek voor het huren van een aanhangwagen of paardentrailer in Zeeland. Met een ruim assortiment hebben wij voor iedere klus een huur trailer beschikbaar. Zo kunt u bij ons een kleine aanhanger huren zoals een enkelas bakwagen maar u kunt bij ons ook een grote aanhangwagen huren zoals een schamelwagen. Met een huur trailer van PAK Aanhangwagens bent u er zeker van dat u een goed onderhouden wagen meekrijgt.

Indien u een aanhanger wilt huren bij PAK Aanhangwagens dan horen wij dat graag. U kunt op verschillende manieren in contact komen om de reservering te plaatsen.

  • Rechtstreeks reserveren via het reserveringsformulier op de productpagina;
  • Via ons contactformulier waar u uw wensen kunt door geven;
  • Telefonisch contact met onze verhuurafdeling, keuze optie 3;
  • Stuur ons een email met daarin alle benodigde informatie.

Op het moment dat u de wagen komt ophalen betaald vooraf een borgsom die wij na terugkomst verrekenen met het huur bedrag. Wij kijken bij terugkomst altijd de huur trailer na op eventuele schade en vuilte. Dit alles wordt vastgelegd in een officieel huurovereenkomst. Wij maken ook altijd een kopie van uw rijbewijs, dus vergeet deze vooral niet mee te nemen. Weet u niet of uw rijbewijs geschikt is voor het rijden met een bepaald type aanhangwagen? Alle informatie over het type rijbewijs vindt u op onze speciaal ingerichte pagina.

Een aanhangwagen huren in Zeeland doet u bij PAK Aanhangwagens, de verhuurspecialist in paardentrailers en aanhangers. Naast verhuur trailers bent u bij ons ook welkom voor onderhoud, onderdelen, occasions en nieuwe aanhangwagens. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.