Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Gesloten aanhangwagens

Gesloten aanhangwagens te huur bij PAK Aanhangwagens

Behalve voor de aanschaf van een gesloten aanhanger is PAK Aanhangwagens tevens het juiste adres voor het huren van een exemplaar. Wanneer u bij ons een dichte aanhanger huren wilt, heeft u de keuze uit meerdere uitvoeringen. Op onze website ziet u snel welke gesloten modellen op voorraad zijn en u dus kunt huren. We maken het vinden van een tijdelijke transportoplossing dan ook erg eenvoudig. Of u nu als particulier of zakelijke partij een gesloten aanhangwagen gaat huren.

Afwisselend aanbod bij gesloten aanhanger huren

Ons verhuur assortiment bestaat uit aanhangwagens in verschillende soorten en maten. Bij het huren van een aanhangwagen of paardentrailer kunt u onder andere kiezen uit varianten met een enkele as of met dubbele assen. Een ander onderscheid waarop u bij een dichte aanhangwagen huren kan selecteren is het gewicht. Wij hebben lichte modellen met een totaalgewicht van 750 kg, terwijl de zwaardere gesloten aanhangwagens tot 2500 kg wegen. Deze gewichtsklassen zijn een combinatie van het eigen gewicht en het toegestane laadvermogen van de desbetreffende aanhangwagen. Bent u geïnteresseerd in de 2500 kg wegende gesloten aanhanger die bij ons te huur is van het merk Proline? Dan heeft u de beschikking over een laadvermogen van 1600 kg en weegt de aanhangwagen zelf 900 kg.

Gesloten aanhangwagen huren voor tijdelijk gebruik

Bij PAK Aanhangwagens is het mogelijk een dichte aanhanger voor korte of lange tijd te huren. Wij verhuren onze gesloten en open wagens per dag, maar u kunt altijd kiezen voor een langere huurperiode. Dit ligt uiteraard vooral aan de reden waarom u een huuraanhanger zoekt. Een gesloten aanhanger komt onder meer van pas als uw bedrijf tijdelijk een extra aanhangwagen nodig heeft. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn indien de gesloten aanhangwagen waarvan u normaliter gebruik maakt pech heeft of om een andere reden niet beschikbaar is. Ook wanneer u voor het vervoer van een grote hoeveelheid goederen aanvullend laadvermogen nodig heeft, biedt een huuraanhangwagen uitkomst. Een aanhanger huren voor overdekt transport wordt daarnaast veel gedaan bij verhuizingen of voor het meenemen van de eigen fietsen naar een vakantiebestemming.

Online dichte aanhanger huren

Heeft u behoefte aan een bepaalde gesloten aanhangwagen en is die te huur bij ons? Dan raden wij u aan deze als dit mogelijk is vroegtijdig te reserveren. U kunt daartoe langskomen online uw reservering invullen. Op de pagina van de door u uitgekozen gesloten aanhanger om te huren klikt u op de button ‘Online reserveren’. Vervolgens voert u de begin- en einddatum van de huurperiode in en bevestigt u de reservering. Het assortiment op onze website stemt nauwkeurig overeen met wat wij in onze showroom en op ons terrein aan huuraanhangwagens hebben staan. Bij het online huren van een aanhanger komt u bij het ophalen ervan dus niet voor verrassingen te staan.

Aanhangwagen huren, ophalen en terugbrengen

Eenmaal gereserveerd kunt u erop vertrouwen dat uw gehuurde aanhangwagen voor u klaar staat wanneer u deze komt ophalen. Voordat u de wagen kan aankoppelen en meenemen, draagt u contant de vereiste borgsom aan ons af en betaalt u het totale huurbedrag. Dit laatste kan per pin of contant. Vervolgens krijgt u van ons de officiële huurovereenkomst en kunt u op weg. Bij een dichte aanhangwagen huren eindigt de huurperiode op het moment dat u de aanhanger weer bij ons inlevert. Overigens hoeft de verhuur zich niet te beperken tot alleen de aanhanger. Zo bestaat de mogelijkheid om verder gebruik te maken van ons verhuurassortiment en bijvoorbeeld spanbanden erbij te huren om de lading vast te zetten. Heeft u vragen over de gesloten aanhangers die bij ons te huur zijn of wilt u meer weten? Mail of bel ons dan, of vul het online contactformulier in.