MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Prijzen aanhangwagens en paardentrailers

Aanhangers en paardentrailers zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende merken, afmetingen en gewichtsklassen. Dit betekend dat de aanhangwagens prijzen zeer uiteenlopen. PAK Aanhangwagens heeft veel aanhangers te koop staan in diverse prijsklassen. Wij hebben bewust gekozen om een diversiteit aan aanhangwagen merken aan te bieden om zo voor iedereen een passende wagen te kunnen aanbieden. Over het algemeen zit het verschil van de aanhangwagens prijzen in de materialen waar de trailer van is gemaakt. Het ene merk heeft de filosofie om goedkopere modellen op de markt te brengen en het andere merk heeft er bewust voor gekozen om met hoogwaardige materialen hun wagens te bouwen. Dit betekend niet direct dat een goedkopere aanhanger niet goed zal zijn. Ons assortiment bestaat alleen maar uit aanhangwagens en paardentrailers waarvan wij de kwaliteit kunnen garanderen.

Persoonlijk contact en eerlijke aanhangwagens prijs

Op onze website staan over het algemeen geen prijzen van aanhangwagens vermeld. Wij doen dit bewust. Indien wij een aanhanger te koop hebben staan welke past bij uw wensen dan vinden wij het prettig om in contact met u te komen. De belangrijkste reden hiervoor is omdat wij door onze ervaring hebben gemerkt dat er heel veel zaken zijn die over het hoofd worden gezien. Denk hierbij aan het toevoegen van accessoires om de werkzaamheden te vergemakkelijken. Door onze persoonlijke benadering kunnen wij ons advies en expertise beter over brengen. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Op het moment dat u een nieuwe aanhangwagen wilt kopen bespreken wij al u wensen en behoeftes. Vervolgens zullen voor wij een eerlijke prijs de aanhangwagen aan bieden. Bij akkoord gaan wij het traject in gang zetten en lichten wij u in zodra de trailer voor u klaar staat.

Aanhangers te koop bij PAK Aanhangwagens Schore

Sinds twee jaar is PAK Aanhangers gevestigd in Schore. Voorheen was het PAK Aanhangwagens Kruiningen. Door onze nieuwe locatie, met een grote werkplaats en ruime showroom willen wij onze klanten nog meer tot dienst zijn. De eerder genoemde persoonlijke benadering is hierin zeer belangrijk. Aangezien we onze klanten graag over de vloer hebben vinden wij het belangrijk dat we hen ook daadwerkelijk iets kunnen aanbieden zodra ze onze showroom komen bezoeken. Onder het genot van een bak koffie nemen we al uw wensen door en wellicht heeft u al een aanhanger te koop zien staan welke helemaal aansluit bij uw wensen. Diverse modellen en aanhangwagen prijzen vergelijk is een groot onderdeel van het gesprek.

Wij nodigen u graag uit om eens langs te komen in onze showroom aan de Molenweg 12 in Schore. Wellicht hebben wij voor u dat type aanhanger te koop die past bij u wensen. PAK Aanhangers is gelegen aan de A58 afslag 34, nabij Kapelle.