MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
Bovag gecertificeerd

Prijzen aanhangwagens en paardentrailers

Aanhangers en paardentrailers zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende merken, afmetingen en gewichtsklassen. Dit betekend dat de aanhangwagens prijzen zeer uiteenlopen. PAK Aanhangwagens heeft veel aanhangers te koop staan in diverse prijsklassen. Wij hebben bewust gekozen om een diversiteit aan aanhangwagen merken aan te bieden om zo voor iedereen een passende wagen te kunnen aanbieden. Over het algemeen zit het verschil van de aanhangwagens prijzen in de materialen waar de trailer van is gemaakt. Het ene merk heeft de filosofie om goedkopere modellen op de markt te brengen en het andere merk heeft er bewust voor gekozen om met hoogwaardige materialen hun wagens te bouwen. Dit betekend niet direct dat een goedkopere aanhanger niet goed zal zijn. Ons assortiment bestaat alleen maar uit aanhangwagens en paardentrailers waarvan wij de kwaliteit kunnen garanderen.

Persoonlijk contact en eerlijke aanhangwagens prijs

Op onze website staan over het algemeen geen prijzen van aanhangwagens vermeld. Wij doen dit bewust. Indien wij een aanhanger te koop hebben staan welke past bij uw wensen dan vinden wij het prettig om in contact met u te komen. De belangrijkste reden hiervoor is omdat wij door onze ervaring hebben gemerkt dat er heel veel zaken zijn die over het hoofd worden gezien. Denk hierbij aan het toevoegen van accessoires om de werkzaamheden te vergemakkelijken. Door onze persoonlijke benadering kunnen wij ons advies en expertise beter over brengen. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Op het moment dat u een nieuwe aanhangwagen wilt kopen bespreken wij al u wensen en behoeftes. Vervolgens zullen voor wij een eerlijke prijs de aanhangwagen aan bieden. Bij akkoord gaan wij het traject in gang zetten en lichten wij u in zodra de trailer voor u klaar staat.

Aanhangers te koop bij PAK Aanhangwagens Schore

Sinds twee jaar is PAK Aanhangers gevestigd in Schore. Voorheen was het PAK Aanhangwagens Kruiningen. Door onze nieuwe locatie, met een grote werkplaats en ruime showroom willen wij onze klanten nog meer tot dienst zijn. De eerder genoemde persoonlijke benadering is hierin zeer belangrijk. Aangezien we onze klanten graag over de vloer hebben vinden wij het belangrijk dat we hen ook daadwerkelijk iets kunnen aanbieden zodra ze onze showroom komen bezoeken. Onder het genot van een bak koffie nemen we al uw wensen door en wellicht heeft u al een aanhanger te koop zien staan welke helemaal aansluit bij uw wensen. Diverse modellen en aanhangwagen prijzen vergelijk is een groot onderdeel van het gesprek.

Wij nodigen u graag uit om eens langs te komen in onze showroom aan de Molenweg 12 in Schore. Wellicht hebben wij voor u dat type aanhanger te koop die past bij u wensen. PAK Aanhangers is gelegen aan de A58 afslag 34, nabij Kapelle.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.