Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

Koetsentrailer

Koetsentrailer

Uw koets moet ook mee naar het concours maar dat betekend weer een extra rit of een extra aanhangwagen huren. Met de koetsentrailer is dat verleden tijd. Met een koetsentrailer vervoerd u met gemak uw paard en wagen. De trailer biedt plaats voor 2 paarden en door de vele sjorpunten is het mogelijk de koets uitstekend vast te zetten zodat u zonder problemen uw rit kan maken. Kenmerkende eigenschap van een koetsentrailer is het aluminium frame aan de voorzijde waarop uw koets geplaatst kan worden.

Koetsentrailer te koop bij PAK Aanhangwagens

PAK Aanhangwagens is de specialist in koetsentrailers. PAK Aanhangwagens heeft een kwalitatief assortiment koetsentrailers te koop. De aanschaf van deze speciale trailer is geen dagelijkse bezigheid en er komen een aantal belangrijke aspecten bij kijken. Wij hebben de ervaring in huis om u te helpen bij het vinden van de juiste trailer.  Wij hechten veel waarde aan het belang dat uw paard en wagen op een veilige en comfortabele manier worden vervoerd.

leasen

Voor de aanschaf van een koetsentrailer moet u goed te tijd nemen. Een flinke investering waarbij u de komende jaren mee vooruit wilt. Gezien de investering is het bij PAK Aanhangwagens mogelijk om te leasen. Bent u benieuwd naar de leasemogelijkheden, kijk dan verder op de lease pagina.

Onderhoud

Door het regelmatige gebruik is het belangrijk dat uw koetsentrailer wordt onderhouden. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij adviseren om jaarlijks een onderhoudsbeurt in te plannen voor uw trailer. Dit zorgt ervoor dat uw trailer langer mee gaat en dat u en uw paard(en) niet in onveilige situaties terecht komt. Gedurende de tijd dat wij uw wagen in onderhoud hebben is het mogelijk om een vervangende paardentrailer mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.