Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

2 paards trailer

2 paards trailer

Een 2 paards trailer valt onder de categorie paardentrailers. De trailer biedt ruimte aan 2 volwassen paarden en zijn standaard uitgevoerd met een neergaande achterklep en aparte zijdeur voor optimaal gebruik. De opbouw van een deze paardentrailer is geheel naar wens te bepalen. Wenst u een relatief onderhoudsvrije 2 paards trailer dan is polyester of aluminium opbouw een goede keus. Een combinatie van houten wanden met een kap van polyester komt u daarentegen ook veel tegen.

Diverse uitbreiding opties

Een extra optie op een 2 paards trailer is een zadelkamer waardoor u geen extra ruimte kwijt bent in uw paardentrailer. Tevens kunt u ervoor kiezen om de zijdeur te vervangen voor een neergaande klep voor nog meer gebruiksgemak. Is de standaard kleur niet geheel naar wens? De trailers bij PAK Aanhangwagens zijn vaak verkrijgbaar in diverse kleuren waardoor de trailer geheel naar eigen smaak samen te stellen is. Door de ruime extra opties op dit type trailer is er voor iedere gebruiker een paardentrailer beschikbaar.

2 paards trailer te koop bij PAK Aanhangwagens

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste trailer. Maak gebruik van onze expertise en liefde voor paarden zodat u jarenlang kunt genieten van uw paardentrailer. Wij hebben een dusdanig kwalitatief aanbod 2 paards trailer te koop dat u niet langer hoeft te zoeken. Kom langs in onze showroom om de diverse modellen te bekijken.

Onderhoud

Heeft u een paardentrailer die u regelmatig gebruikt? Dan raden wij aan om uw wagen jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoud- en montage werken. Gedurende de tijd dat wij uw paardentrailer onderhouden is het mogelijk om een vervangende paardentrailer mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.