Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

1,5 paards trailer

1,5 paards trailer

Een 1,5 paards trailer valt onder de categorie paardentrailers. Deze trailer is de vervanger van de 1 paards trailer en heeft een betere wegligging door zijn grote opbouw en beter chassis.In deze ruimere paardentrailer is er naast u paard nog ruimte voor een pony of veulen. 1,5 paards trailers zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals hout, polyester of aluminium. Daarnaast zijn de trailers standaard voorzien van een neergaande achterklep en treft u standaard een zijdeur aan.

1,5 paards trailer te koop bij PAK Aanhangwagens

PAK Aanhangwagens heeft een ruim aanbod 1,5 paards trailers te koop. Diverse topmerken staan voor u klaar in onze showroom om te bekijken. U kunt buitenom de standaard uitvoeringen bij ons ook terecht voor extra opties; denkend aan de kleur van de trailer, een extra zeiltje om de achterkant volledig af te sluiten of andere velgen voor uw trailer. Een zadelkamer is niet in elke uitvoering aanwezig, ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Het hangt van de gebruiker af of een zadelkamer wenselijk is voor uw 1,5 paards trailer. Door het ruime aanbod hebben wij voor iedere gebruiker de juiste 1,5 paards trailer te koop.

Verhuur

Heeft u voor een korte periode een paardentrailer nodig? Een 1,5 paards trailer huren kan bij PAK Aanhangwagens. Benieuwd naar de huur mogelijkheden en voorwaarden? Bekijk onze verhuur pagina voor meer informatie.

Onderhoud

Heeft u een paardentrailer die u regelmatig gebruikt? Dan raden wij aan om uw wagen jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoud- en montage werken. Gedurende de tijd dat wij uw paardentrailer onderhouden is het mogelijk om een vervangende paardentrailer mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Welke merken paardentrailers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens hebben wij een ruim aanbod aan paardentrailers. In ons assortiment vindt u trailers van de volgende merken, vaak direct uit voorraad leverbaar:

  • Proline
  • Ifor Williams
  • Bucker Careliner
  • Anssems
  • Humbaur

Bent u op zoek naar een paardentrailer van een ander merk? Ook dan denken wij graag met u mee. U kunt dan het beste telefonisch contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, dan kijken zij of we iets voor u kunnen betekenen.

Welk rijbewijs heb ik nodig om de paardentrailer te mogen trekken?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde paardentrailer te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de paardentrailer, niet door het aantal assen van een trailer, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina op: https://www.pak-aanhangwagens.nl/informatie/informatie-over-rijbewijzen/

Kan ik een paardentrailer leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een paardentrailer te leasen. U financiert de aanschaf van uw paardentrailer dan middels een beperkt vast bedrag per maand, na de betaling van de laatste termijn is de trailer 100% uw eigendom.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een paardentrailer?

Bij het aanschaffen van een paardentrailer zijn er verschillende zaken waar u rekening mee moet houden. Allereerst moet het laadvermogen van de trailer passen bij uw paard. Verder kan de hoogte van de paardentrailer bepalend zijn voor uw keuze. In de kwaliteit tussen verschillende trailers kan ook verschil zitten, u kunt dan ook het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij kunnen u adviseren welke trailer het beste bij u past.