LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Paardentrailer leasen

PAK paardentrailer of aanhanger leasen

Het aanschaffen van een paardentrailer is vaak een behoorlijke investering. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een paardentrailer echter graag tegemoet. Wij hanteren uitstekende condities om een paardentrailer te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. U bepaald zelf het aantal termijnen en aan het einde van de leaseperiode is de paardentrailer van u.

Leasen paardentrailers met prima voorwaarden

De voordelen van het leasen van een trailer zijn legio. Het feit dat niet in één keer een grote investering hoeft te worden gedaan, is voor veel van onze klanten het belangrijkst. Daarnaast zijn er diverse andere voordelen waarop u bij het afsluiten van een leasecontract kan rekenen. Zo liggen de maandelijkse kosten die u betaalt tijdens de leaseperiode vast. U weet dus voor langere tijd hoeveel u per maand kwijt bent. Daarnaast bepaalt u zelf over welke periode u het leasebedrag aflost. Indien u als ondernemer kiest voor de zakelijke lease van een paardentrailer kan dit bovendien fiscale voordelen voor u opleveren. Uw boekhouder of bedrijfsaccountant weet u daar meer over te vertellen.

Paardentrailer leasen in de praktijk

Bij PAK Aanhangwagens maken wij het heel gemakkelijk voor u om een nieuwe trailer te leasen. De hoogte van de aanschafprijs is daarbij van ondergeschikt belang, want het te betalen leasebedrag kan desgewenst worden uitgespreid over een periode van meerdere jaren. Als looptijd kunt u bij ons kiezen voor 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Door onze online leasecalculator in te vullen krijgt u een goed beeld van de maandelijkse kosten die u betaalt bij een bepaalde leaseperiode. De uiteindelijke hoogte van het totaalbedrag is er mede afhankelijk van of u een aanbetaling doet of bij de aankoop uw oude paardentrailer bij ons inruilt.

Informatie over leasen aanhangwagen

Op onze website vindt u een groot aanbod met paarden- en veetrailers, plateauwagens, motor-, auto- en machinetransporters, huifaanhangwagens, koel- en vriesaanhangers, schaft- en sanitairwagens, kippers en andere aanhangers. Bent u geïnteresseerd in een exemplaar en wilt u meer weten over onze leasemogelijkheden? Dan kunt u altijd contact opnemen via telefoon, e-mail, onze social-mediapagina’s of het online contactformulier. En vanzelfsprekend is het eveneens mogelijk om voor nadere informatie over het leasen van een aanhanger langs te komen in onze showroom in Zeeland. U vindt ons op bedrijventerrein Smokkelhoek in Kapelle. PAK Aanhangwagens is elke doordeweekse dag geopend van 07:30 tot 17:30 uur en elke zaterdag van 08:00 tot 12:00 uur.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.