LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Werkplaats afspraak

Bij PAK Aanhangwagens bent u aan het juiste adres voor het onderhoud, keuring of reparatie van uw aanhangwagen, paardentrailer of caravan. PAK Aanhangwagens is een erkend BOVAG bedrijf met vakkundig personeel. Wij staan voor kwaliteit en servicegericht werken. Uw aanhangwagen, paardentrailer of caravan is bij ons in goede handen.

Afspraak maken

U kunt onderstaand formulier invullen om een afspraak met onze werkplaats te maken. Wij zullen aan de hand van uw aanvraag contact met u opnemen.

  Naam *

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Merk aanhangwagen

  Kenteken

  Bijzonderheden

  Goed onderhoud is van groot belang voor de veiligheid in het verkeer en de levensduur van uw aanhangwagen, paardentrailer of caravan. Maakt u dagelijks gebruik van uw aanhangwagen of paardentrailer? Ons advies is om jaarlijks een onderhoudsbeurt in te plannen. Gebruikt u uw aanhangwagen of paardentrailer minder intensief dan volstaat een onderhoudsbeurt eens per twee jaar.

  PAK Aanhangwagens maakt geen onderscheid in merken aanhangwagens. U kunt bij ons terecht met elk type aanhangwagen, paardentrailer of caravan. Onze werkplaats is van alle gemakken voorzien waardoor wij uiterst professioneel het onderhoud op uw aanhangwagen kunnen uitvoeren.

  Standaard onderhoud aanhangwagen

  PAK Aanhangwagens hanteert een checklist conform de BOVAG checklist. Uw aanhangwagen, paardentrailer of caravan wordt standaard op de volgende punten gecontroleerd:

  • Remmen
  • Assen
  • Chassis
  • Opbouw
  • Verlichting

  Zijn er speciale wensen of bijzonderheden, laat het ons vooraf weten zodat wij dit mee kunnen nemen tijdens het onderhoud. Indien wij tijdens het onderhoud van uw aanhangwagen tegen grote reparaties aan lopen dan nemen wij altijd contact met u op. In sommige gevallen is het kosten technisch interessanter om te kijken naar een nieuwe aanhangwagen ten op zichten van het repareren van de mankementen.

  Werkplaats afspraak inplannen

  Wilt u een afspraak maken voor onderhoud of reparatie van uw aanhangwagen, paardentrailer of caravan? Neem dan snel en eenvoudig contact op met onze werkplaats. Bel naar 0113 – 38 17 22 of vul heel eenvoudig onderstaand formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.