LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Gesloten aanhanger tweedehands

Divers assortiment gesloten aanhangers gebruikt

Wanneer u een dichte aanhangwagen nodig hebt maar niet kan investeren in een nieuwe exemplaar is het tevens mogelijk om een gesloten aanhangwagen 2dehands  aan te schaffen.

  Blijf op de hoogte van ons occasion aanbod.

  Staat de aanhangwagen of paardentrailer die u zoekt hier niet tussen? Misschien komt er binnenkort wel één binnen die bij uw wensen past. Vul onderstaand formulier in en dan houden wij u op de hoogte op het moment dat er een nieuwe occasion binnenkomt.

  Naam*

  Postcode*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Welk soort aanhangwagen zoekt u?*

  Prijsindicatie*

  Het voordeel daarvan is dat u met een gesloten aanhangwagen tweedehands stukken voordeliger uit bent, maar toch een hoogwaardige trailer koopt. Bij PAK vindt u een veelzijdig online aanbod met dichte aanhanger occasions voor allerlei vakgebieden en hobby’s. Zo schaft u altijd een gesloten trailer aan met de juiste eigenschappen voor uw werk of vrijetijdsbesteding.

  Dichte aanhangwagen tweedehands voor uiteenlopend transport

  Bij het overdekt vervoer van vracht en dieren is het inzetten van het juiste transportmiddel van het grootste belang. Elke gesloten aanhanger heeft zijn eigen features, die erop gericht zijn het vervoer praktischer te maken en in het geval van levende have minder stressvol te laten verlopen. Om die reden kunt u onder onze gesloten aanhangwagens gebruikt talloze uitvoeringen en ontwerpen verwachten. Het aanbod bestaat bijvoorbeeld uit koel- of vrieswagens, paarden- en veetrailers, lesaanhangers, verkoop-, beurs-, presentatie- en podiumaanhangwagens, gesloten machine-, motor-, fietsen- en autotransporters en schaft- en sanitairwagens. Dichte trailers kunnen zijn uitgerust met twee achterdeuren, een zijdeur of als aanhangwagen deur klep combinatie, zo hebben wij ook vaak een gesloten aanhangwagen met deur en een gesloten aanhangwagen met laadklep op voorraad.  Wat wij hebben staan wordt grotendeels bepaald door hetgeen bedrijven en particulieren ons aanbieden. Desondanks is er in onze showroom en op ons terrein steeds een uitgebreide collectie dichte aanhanger 2dehands aanwezig.

  Gesloten aanhangwagen occasion van naam

  Trailers kennen behalve allerlei varianten ook een groot aantal producenten. Relatief veel Europese merken zijn gevestigd in Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië, terwijl de assemblagehallen en fabrieken zich soms in meerdere landen bevinden. Veel van de dichte aanhangwagens gebruikt die wij binnenkrijgen, zijn ontwikkeld door vooraanstaande merken. Onder andere Easyline, Henra en Proline zijn regelmatig terugkerende merknamen in ons assortiment occasiontrailers. Omdat deze producenten bekendstaan om hun robuuste ontwerpen gaat ook een gesloten aanhanger tweedehands van een dergelijk topmerk doorgaans nog lang mee. Overigens is het niet zo dat al onze gebruikte exemplaren al een heel leven achter zich hebben. Ook demomodellen die enige tijd in de showroom hebben gestaan, worden soms verkocht als dichte aanhanger occasion. Zo kunt u tweedehands dus bijvoorbeeld een vrijwel nieuwe Saris gesloten aanhangwagen aanschaffen.

  Speciaalbouw dichte aanhanger gebruikt

  De vele mogelijkheden in ons aanbod gesloten aanhangwagen gebruikt zorgt ervoor dat een geschikte trailer meestal zo gevonden is. Toch kan het voorkomen dat u een bepaalde gebruikte aanhangwagen zoekt, die niet bij ons voorradig is. U kunt dan twee dingen doen. Het eerste is ons een bericht sturen met een omschrijving van de gesloten aanhanger 2dehands die u nodig heeft. Een nadeel is dat onbekend is hoeveel tijd eroverheen gaat voordat wij de gewenste uitvoering krijgen aangeboden. Wat ook kan is informeren of op ons terrein een exemplaar aanwezig is dat voor u kan worden aangepast. Op onze speciaal bouw-afdeling werken ontwerpers en monteurs, die bijzonder ervaren zijn in het ombouwen van dichte aanhangwagen occasions. U kunt denken aan het maken van een mobiele werkplaats, het aanpassen van een aanhanger voor specifieke verkoopdoeleinden of het installeren van een generator of vriesmotor.

  Dichte aanhanger tweedehands in- en verkoop

  U vindt een gebruikte of nieuwe gesloten aanhangwagen nergens goedkoper dan bij PAK. Maar ondanks de aantrekkelijke prijskaartjes hoeft u het aankoopbedrag niet in één keer te voldoen. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om een leasecontract af te sluiten. Voor de afbetaling van uw gesloten aanhanger occasion kunt u kiezen voor een periode van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Er wordt dan elke maand een vast bedrag van uw rekening afgeschreven, zodat uw financiën overzichtelijk blijven. De prijs actief verlagen kan wanneer u een inruiltrailer voor ons heeft die nog in goede staat is. Bij aankoop van een gesloten aanhangwagen tweedehands trekken wij het bedrag dat wij ervoor geven dan af van de prijs. Overigens kunt u uw oude aanhanger ook inruilen zonder er een nieuwe wagen of occasion voor bij ons terug te kopen. Vooropgesteld natuurlijk dat uw dichte aanhanger goed genoeg is om door ons te worden overgenomen.

  PAK: specialist gesloten aanhangwagen occasion

  Wilt u een gesloten aanhanger gebruikt verkopen aan PAK Aanhangwagens? Dan heeft het onze voorkeur als u ermee bij ons langskomt. Een andere optie het mailen van gedetailleerde foto’s van de binnen- en buitenkant van de bak, de banden en het chassis. Een eventueel bod dat wij u op basis daarvan doen zal tot nadere inspectie van de dichte aanhangwagen gebruikt echter altijd vrijblijvend zijn. Bij het kopen van een dichte aanhangwagen 2dehands is er keuze uit exemplaren die bij binnenkomst wel en geen technische onderhoudsbeurt hebben gehad. De prijzen van de laatste categorie liggen lager, maar wij zijn niet aansprakelijk voor gevolg schade die voortkomt uit het gebruik van deze gesloten aanhangwagens. Contact opnemen met ons kan via social media, e-mail of telefoon. U kunt ook gebruik van de site maken en het antwoordformulier insturen.

  Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

  Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

  Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

  Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

  Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

  Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina hier.

  Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

  De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.