Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Ruim 50 jaar ervaring
Binnen 24 uur geregeld
Alle producten online te bestellen

Paardentrailer of aanhanger leasen

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke in... Lees meer

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter ... Lees meer

Let op: De producten in ons lease assortiment hebben een minimale verkoopprijs van € 2.500,- excl. BTW.

Paardentrailer of aanhanger leasen

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand.

Leasen aanhangwagens met aantrekkelijke voorwaarden

De voordelen van het leasen van een trailer of aanhanger zijn legio. Het feit dat niet in één keer een grote investering hoeft te worden gedaan, is voor veel van onze klanten het belangrijkst. Maar daarnaast zijn er diverse andere voordelen waarop u bij het afsluiten van een leasecontract kan rekenen. Zo liggen de maandelijkse kosten die u betaalt tijdens de leaseperiode vast. U weet dus voor langere tijd hoeveel u per maand kwijt bent. Daarnaast bepaalt u zelf over welke periode u het leasebedrag aflost. Indien u als ondernemer kiest voor de zakelijke lease van een aanhangwagen of paardentrailer kan dit bovendien fiscale voordelen voor u opleveren. Uw boekhouder of bedrijfsaccountant weet u daar meer over te vertellen.

Belastingtechnische gevolgen leasen aanhanger

Wanneer u beperkte financiële ruimte heeft, is een aanhangwagen leasen dus zeker een goede keuze. Dat het bedrag over een langere periode wordt afgelost, is daarnaast ook belastingtechnisch voordelig. Gedurende de leaseperiode moet u de aanhangwagen immers opvoeren als bedrijfsmiddel op uw balans. Daarbij dient het aankoopbedrag overigens wel 450 euro of meer te zijn, hetgeen bij een aanhanger of trailer doorgaans het geval is. Dat de wagen als bedrijfsmiddel in de boeken komt te staan, houdt in dat u de aanschafkosten niet in één keer van uw winst mag aftrekken. Het bedrag moet namelijk worden verspreid over het aantal jaren dat u de aanhangwagen in gebruik heeft. Vanaf het moment dat het gehele aankoopbedrag is afgelost, bent u vanzelfsprekend de economische eigenaar van uw gekochte trailer. Maar tot die tijd kunt u dus al gewoon gebruikmaken van uw lease aanhanger.

Aanhanger leasen in de praktijk

Bij PAK Aanhangwagens maken wij het heel gemakkelijk voor u om een gebruikte of nieuwe aanhangwagen of trailer te leasen. De hoogte van de aanschafprijs is daarbij van ondergeschikt belang, want het te betalen leasebedrag kan desgewenst worden uitgespreid over een periode van meerdere jaren. Als looptijd kunt u bij ons kiezen voor 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Door onze online leasecalculator in te vullen krijgt u een goed beeld van de maandelijkse kosten die u betaalt bij een bepaalde leaseperiode. De uiteindelijke hoogte van het totaalbedrag is er mede afhankelijk van of u een aanbetaling doet of bij de aankoop uw oude aanhanger bij ons inruilt.

Informatie over leasen aanhangwagen

Op onze website vindt u een groot aanbod met paarden- en veetrailers, plateauwagens, motor-, auto- en machinetransporters, huifaanhangwagens, koel- en vriesaanhangers, schaft- en sanitairwagens, kippers en andere aanhangers. Bent u geïnteresseerd in een exemplaar en wilt u meer weten over onze leasemogelijkheden? Dan kunt u altijd contact opnemen via telefoon, e-mail, onze social-mediapagina’s of het online contactformulier. En vanzelfsprekend is het eveneens mogelijk om voor nadere informatie over het leasen van een aanhanger langs te komen in onze showroom in Zeeland. U vindt ons op bedrijventerrein Smokkelhoek in Kapelle. PAK Aanhangwagens is elke doordeweekse dag geopend van 07:30 tot 17:30 uur en elke zaterdag van 08:00 tot 12:00 uur.