Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Reviews over PAK Aanhangwagens

Wij zijn trots op onze producten en service is erg belangrijk voor ons. Wij zijn heel benieuwd naar uw mening. Schrijf een review of lees terug wat andere klanten van PAK Aanhangwagens vinden.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.4/10 - op basis van 86 beoordelingen.
  • Review voor Proline motortrailer 260x155cm 750kg zakbaar (07-09-2020)

    Via de website besteld. Vlotte afhandeling en uiteraard blij met de mooie aanhanger.

  • Review voor Loady enkelas aanhanger 200x110cm 750kg (03-09-2020)

    Eerlijk verhaal. Goede service.

  • Review voor Loady tandemas aanhanger 254x130cm 750kg (03-09-2020)

    Goed persoonlijk advies van de verkoper gehad. Tevreden over de aankoop

  • Review voor Anssems plateauwagen 405x178cm 2000kg eco (27-08-2020)

    Werd netjes geholpen. Dus tevreden met mijn nieuwe aanhang wagen

  • Review voor Loady motortrailer (26-08-2020)

    wij zijn blij met onze aankoop en we werden heel goed geholpen.
    Het moment dat wij daar waren waren er op de afd.verkoop niemand aanwezig we werden geholpen door Stefan die voor ons een goede oplossing zeer tevreden

  • Review voor 2-paards paardentrailer (20-08-2020)

    Uitstekende service !

  • Review voor 2-Paards paardentrailer (07-08-2020)

    Zeer goede service absoluut top gr Frans

  • Review voor Proline XXL schaftwagen (06-08-2020)

    Prima product, netjes afgeleverd.

  • Review voor Ifor Williams GP146 machinetransporter 429x178cm 3500kg (29-07-2020)

    de 2e iforwilliams aanhangwagen, prima aanhangwagen voor goede prijs

  • Review voor Proline plateauwagen 351x185cm 2000kg (28-07-2020)

    top service

  • Review voor Easyline plateauwagen 255x150cm 1000kg (24-07-2020)

    Prima bedrijf. Snel geregeld en afgeleverd.
    Ligt achter de auto als een blok.
    Top service.

  • Review voor Anssems enkelas aanhanger 251x130cm 1350kg (25-07-2020)

    Een geweldige kar!
    Ik ben er zeer tevreden over.

  • Review voor 2-Paards paardentrailer (23-07-2020)

    Vriendelijk en nuchter, geen gedoe en recht door zee.

  • Review voor Proline kipper 401x202cm 3500kg tridemas (20-07-2020)

    Zeer goed product, zeer tevreden over PAK-aanhangwagens.

  • Review voor Easyline koelaanhanger 249x147x150cm 750kg (20-07-2020)

    Keurige koelwagen, netjes afgewerkt.
    Donderdag besteld, vrijdag afgeleverd, TOP service.
    Zeer vriendelijk personeel

  • Review voor Loady enkelas aanhanger 250x130cm 750kg (11-07-2020)

    Prim aanhanger, uitstekende en snelle service, sympathieke mensen!

  • Review voor Easyline gesloten aanhanger 302x152x152cm 750kg (13-07-2020)

    Netjes en tevreden wat wil een mens nog meer!

  • Review voor Motortrailer 260x155cm 750kg (11-07-2020)

    Vriendelijk personeel en snelle service

  • Review voor Loady enkelas aanhanger 200x110cm 750kg (08-07-2020)

    Hangt goed achter de auto maar nog niet veel mee gereden maar al wel een zware vracht weg gebracht, vering werkt goed en het zicht in de achteruitkijkspiegel is goed.
    De afwerking van het galvaniseren is wat ruw met scherpe puntjes dus er met de vijl langs geweest om het wat gladder te maken.
    Hoop er veel plezier van te hebben.

  • Review voor Motortrailer 260x155cm 750kg (05-07-2020)

    Alles verlopen zoals het moet en volgens afspraak. Behulpzaam en vriendelijk.

  • Review voor Easyline kipper 304x160cm 1500kg/2000kg (06-05-2020)

    Ben zeer goed geholpen.
    kost een paar centen maar dan heb je ook wat.
    ben er uiterst tevreden mee.

    mvg Arjan Wouts

  • Review voor 2-Paards paardentrailer (06-05-2020)

    Top service, fijne verkoper.

  • Review voor Proline kipper 351x185cm 3500kg (09-04-2020)

    Deze aankoop is geweldig, had ik eerder moeten doen.
    Rijdt en kiept super.

    De service is bijzonder snel binnen een week alles geregeld.

  • Review voor Easyline gesloten aanhanger met zijdeur 300x151x170cm 1300kg (18-03-2020)

    Goedemorgen,

    Super service, uitleg gehad, ging vlot en snel voor beide partijen leuk. Wat een keuze in de toonzaal.
    Vlotte afhaling etc.
    Ik ga jullie aanhanger gebruiken voor het vervoer van bbq’s en materiaal betreft feesten. Helaas door het virus zal dit nog niet voor binnen kort zijn, onder tussen wel al voorzien van logo etc.

  • Review voor Anssems plateauwagen 305x153cm 2000kg eco (16-03-2020)

    Aanhanger snel en volgens afspraak geleverd, ik ben een tevreden klant.

  • Review voor Proline plateauwagen 301x155cm 2000kg (14-02-2020)

    Mijn ervaring is dat we vlot en enthousiast werden geholpen, goede uitleg kregen, duidelijke informatie over accessoires en verzekering. Jos zowel als Stefan; makkelijk in contact, helder, servicegericht.

    Bedankt!

  • Review voor Proline moderne schaftwagen met magazijn (11-02-2020)

    de schaftwagen die wij hebben gekocht bevalt prima. deze is netjes afgeleverd op de afgesproken tijd.we zijn goed geholpen bij PAK aanhangwagens. ik zou het iedereen aanraden super kar!

    met vriendelijke groet,
    Marko Kester
    KesterBouw Stompwijk

  • Review voor Anssems enkelas aanhanger 251x130cm 1350kg (11-02-2020)

    Het moment van levering was later dan afgesproken. Ik heb daardoor afspraken moeten verzetten, dat ben ik niet gewend. Verder prima zaken kunnen doen en een heerlijke aanhanger gekocht. Nu erg tevreden over mijn aankoop.

  • Review voor Proline plateauwagen 401x185cm 2700kg (11-02-2020)

    Fijne communicatie en eerlijk advies!

  • Review voor Ifor Williams machinetransporter 366x157cm 3500kg (07-02-2020)

    Prima!

  • Review voor Ifor Williams veetrailer 244x121x153cm 1400kg (05-02-2020)

    Bij dit bedrijf een Ifor Williams veetrailer gekocht. Ben heel goed geholpen en erg tevreden over dit bedrijf. De veetrailer is keurig afgeleverd, alles werkte naar behoren.
    Voor een volgende veetrailer ga ik weer naar dit bedrijf. Ze zijn er zeer vakkundig, dus voor onderhoud kun je hier prima terecht. Ga zo door.

  • Review voor Proline plateauwagen 401x202cm 2700kg verlaagd (20-11-2019)

    Vlotte offerte, snel geleverd, prima kar.

  • Review voor Proline kipper 301x185cm 2700kg (04-11-2019)

    zoals we gewend zijn keurig geholpen!

  • Review voor Ifor Williams GH146 machinetransporter 419x184cm 3500kg tridemas (31-10-2019)

    Alles goed geregeld,stond netjes klaar toen ik er om kwam.
    was alleen iets later als gepland,maar we hadden de oude nog.

  • Review voor Anssems enkelas aanhanger 251x130cm 1350kg (01-10-2019)

    Goed geadviseerd, vlotte levering.

  • Review voor Proline kipper 301x185cm 2700kg (30-09-2019)

    Goed geholpen en top kwaliteit geleverd

  • Review voor Moderne schaftwagen (16-07-2019)

    Vriendelijke en deskundig geholpen door Jos.

    Duidelijke afspraak conform prijsopgave en datum geleverd.

  • Review voor Anssems plateauwagen 305x153cm 2000kg eco (19-06-2019)

    Een aantal weken terug een Anssems Plateauwagen gekocht bij PAK aanhangwagens. Ge-wel-dige service. Wij moesten het eerst instantie via de telefoon regelen omdat we zelf in Maastricht zitten maar door de positieve aanbevelingen over PAK daar een aanhangwagen wouden kopen. Er werd voor ons de tijd genomen en alles werd goed voorbereid zodat we maar 1 tripje hoefde te maken om hem op te halen. Ook konden we in de avond een afspraak maken omdat we tijdens openingstijden zelf niet konden.

    De aanhangwagen zelf is enorm stevig, hoog in functionaliteit en hangt achter de wagen zonder dat je het merkt. Het remsysteem is indrukwekkend en laden en lossen gaat enorm eenvoudig door de afklapbare zij panelen.

    Al met al een top ervaring en we genieten ervan om er mee te rijden!

    Bedankt PAK Aanhangwagens voor de topservice!

  • Review voor Ifor Williams machinetransporter 477x225cm 3500kg kantelbaar (28-05-2019)

    Alles netjes en correct volgens afspraak geregeld. Kar werd binnen 3 werkdagen afgeleverd en thuis gebracht.
    Goede service ga zo door !

  • Review voor Proline kipper 401x202cm 3500kg tridemas (10-05-2019)

    Mooie goede en degelijke kipper.
    Goede prijs en geleverd volgens afspraak.

  • Review voor Anssems enkelas aanhanger 251x130cm 1350kg (06-05-2019)

    Prachtige aanhanger.
    Uitstekende informatie, service en bediening. Bedankt PAK!

  • Review voor Anssems plateauwagen 305x153cm 2000kg eco (27-03-2019)

    prima karretje, en aardige mensen

  • Review voor Proline plateauwagen 603x202cm 2700kg verlaagd (09-03-2019)

    Prima geregeld allemaal! Blij met de nieuwe aanhanger. Alles is soepel verlopen. Kan PAK bij iedereen aanraden!

  • Review voor Proline tridemas plateauwagen 612x248cm 3500kg (01-03-2019)

    Karretje is prima, service van pak ook, aanrader bij deze product behoefte.

  • Review voor Anssems plateauwagen 325x178cm 2000kg eco (25-02-2019)

    Recent een Anssems aanhangwagen aangeschaft. Snelle levering, vriendelijke en professionele communicatie. Enig minpuntje: De aanhanger zat onder het staalslijpsel wat zich uitte in vele kleine roestpuntjes. Waarschijnlijk heeft deze te dicht bij een werkplek gestaan. Toch zonde van zo’n nieuwe aanhanger. Verder niks geen klagen. Bedankt.

  • Review voor Anssems enkelas aanhanger 251x130cm 1350kg (06-02-2019)

    Zeer goed geholpen.

  • Review voor Proline kipper 351x185cm 2700kg (03-02-2019)

    Eerlijk advies.
    Easyline was goed genoeg voor mijn gebruik.
    Maar ik wilde Proline.

    Super AHW echt als een blok op de weg.
    vuurdoop al gehad. En MEER DAN GOED doorstaan.

    Ook achter de auto voelde het heel veel beter dan mijn vorige aanhanger (tandemasser 15 jaar oud en tussen de assen beladen) Nooit verwacht immers men zegt zo laag mogelijk……

    Mis alleen nog ARlichten op de 13 polige aansluiting.
    Dacht dat dat standaard was. maar blijkbaar niet.
    kom ik dus snel weer langs.

    GA ZO DOOR.

  • Review voor Proline enkelas aanhanger 257x135cm 1350kg (01-02-2019)

    Prima geregeld vanwege inruil steigertrailer.

  • Review voor Ifor Williams HB511 2 paards paardentrailer antraciet (01-10-2018)

    Fijne Trailer om de paarden in te vervoeren met goede wegligging en veel ruimte. We zijn er blij mee.
    Bedankt voor de service.

  • Review voor Ifor Williams veetrailer 366x178x213cm 3500kg (01-10-2018)

    Netjes afgeleverd volgens afspraak, fijne wagen om onze Jerseykoeien mee te vervoeren.

  • Review voor Proline gesloten aanhanger 304x151x180cm 2500kg (18-07-2018)

    Supersnelle service

  • Review voor Easyline gesloten aanhanger 313x166x200cm 2000kg (22-05-2018)

    Prima wagen!! Super geholpen.

  • van der Vlies groenservice

    Eerlijke handel en goede service!

  • International Cycle Connection B.V

    Correcte levering van onze nieuwe aanhanger

  • de Boks

    Super sevice. Aanhanger via internet bij hun besteld. En na 2 dagen kon ik hem al ophalen. Ideaal.

  • M.F.M. Blauw Kasander

    Prima service zoals altijd

  • Pons

    Prima aanhanger en netjes geregeld.

  • Kampeerboerderij Mol

    Prima service en goed contact met PAK-Aanhangwagens.
    Door de vele modellen op voorraad mooi te vergelijken onderling. De Proline kipper is zeer solide en degelijk.

  • De Jager Facilitair B.V

    Na goed advies besloten deze aanhangwagen te kopen.
    Goede degelijke kwaliteit aanhangwagen, netjes en op tijd volgens afspraak geleverd.

  • Boomkwekerij de Fruittuin

    Tevreden over de service en kwaliteit!
    Voor ons geen ander dan PAK

  • Assmann Verspaningstechniek V.O.F

    Perfect afgeleverd met het juiste advies en alle afspraken nagekomen.
    Mooie aanhanger

  • De Leeuw - Borghs

    Goed ontvangen, prefecte uitleg gehad. Een snelle afhandeling. Vriendelijk personeel!

  • J. Slooter

    zeer netjes en goed geholpenprima zaak

  • De Voederstal

    Super service. Duidelijke uitleg en professionele benadering.
    Wij kochten een aanhangwagen voor invoer naar België en dit is helemaal prima verlopen.

  • Maaike Hannewijk

    Mooie nieuwe trailer gekocht. Goed geholpen helaas 1 lamp op de verkeerde plaats verder super trailer!

  • t Hof Noord Ambacht

    Mooie, ruime trailer, zijn we erg blij mee

  • Anno 1972

    Zeer tevreden, vakkundig geholpen. Aanhangwagen stond keurig op tijd klaar

  • Beltrack

    doet het na 3 maanden nog steeds goed

  • BJC van der Kaa

    Prima service en een correcte prijs.

  • Camping het Hoge Licht

    Helemaal super. Bevalt prima. Enigste kleine minpuntje het oplaadpunt is niet makkelijk bereikbaar.

  • Filip van Echelpoel

    Ik heb een gekoelde aanhangwagen gekocht bij PAK aanhangwagens. Je wordt er zeer hartelijk ontvangen en heb er uiteindelijk een wagen gekocht omdat deze snel leverbaar was.
    Ik had echter wel gevraagd om er LED strips in te installeren die werkte op 220v, geen probleem om dit te installeren maar ze werkte wel op 12v.
    Hiervoor een keertje gebeld en ik zou hem even terug moeten binnen brengen om dit in orde te brengen. Door gebrek aan tijd ging dit moeilijk, dus hadden ze voorgesteld om het nodig meteriaal op te sturen.
    Een week later heb ik alles aangekregen en is het nog wel in orde gekomen.

    TOCH EEN AANRADER OM HIER UW AANGANGWAGEN TE BESTELLEN. Misschien vind je elders dezelfde wagen, maar HIER zit je zeker goed als het over dienst na verkoop gaat.

  • Paardekoper tuincentrum & hoveniersbedrijf

    Zeer tevreden

  • Paardekoper tuincentrum & hoveniersbedrijf

    Zeer tevreden

  • roy papen

    de aanhanger loopt goed achter de bus en auto super ik heb hem al zeker jaar of vier superkar.. die jongens van pak kun je goed mee tedoen hebben ik kom uit de achterhoek en ik haal mijn aanhanger in zeeland dat zegt genoeg .mvg roy papen papen containers bv

  • Manege de Zwaanhoek b.v.

    Een bedrijf met nog ouderwetse service ook na de garantie perioden, een enorme vakkennis, een heel fijn persoonlijk contact. Al veel zaken met plezier gedaan: Hekwerk, paardenboxen 5×4 meter, Ifor Williams Paardentrailer,3-zijdige kipper, 500 mtr. omheining van de paarden wei.

  • Axel De Winne

    Zeer tevreden over de afwerking! Alles werkt perfect. klein minpuntje is dat de temperatuur ( eens aangekoppeld ) nog tamelijk snel naar omhoog gaat 4-5°C/ 15 min. Verbruik is ook super qua stroom. [over Proline Koelwagen 251x131x180]

  • Bucky's Catering

    Direct uit voorraad een net afgewerkte koelaanhangwagen kunnen meenemen. [over Proline koelwagen 301x146x180]

  • Frans Haak

    meerdere zaken gedaan met PAK tot heden toe tevreden.

  • John Minnaard

    Perfecte zakbare aanhanger gekocht voor achter de camper onze auto mee te nemen. Wat een gemak. De heer Olivier heeft alles in het werk gesteld om hem tijdig voor mijn vakantie te kunnen leveren. Prima bedrijf welke ik van harte aanbeveel. John Minnaard.

  • Jan de Vries

    Prima aanhanger, snel geleverd en goed geholpen [over Proline tandemas alu 301x155cm]

  • johan

    hebben dringend een koelaanhangwagen nodig. Bel naar Pak om af te spreken en te vragen wat de leveringstijd is. Gezien die ongeveer 2 weken is, kom ik in de problemen. Maar ik kreeg onmiddellijk de kans om een van hun vernuuraanhangwagens te gebruiken in afwachting. Dit noem ik service. Heb nog niet gekocht, gezien ik momenteel in het buitenland verblijf, maar dit geeft mij vertrouwen om volgende week de stap te zetten.

  • jasmijn den herder

    Hele goede service en zeer klant vriendelijk. 2e hands paardentrailer gekocht na een paar keer rijden gingen de banden scheuren. even een belletje en ze hebben er andere goede banden onder gezet. kosten mij helemaal niks. als dat geen goede service is! ik kan nu met een gerust hart op wedstrijd met mn top trailer van pak!

  • Ilse jansen

    Recht voor zijn raap,en een zeer goede service, top paardentrailer en verstand van zaken.

  • goudzwaard bouw

    perfecte aanhanger! echter: mij was verteld dat de beplating geschikt zou zijn om te stikkeren. Dit was zeker niet zo, van alles geprobeerd. Fabrikanten konden geen geschikt product leveren. Toen besloten op te spuiten. Ook dit geeft geen goed resultaat. Dus mijn advies is om toch andere beplating te gebruiken!

  • ELIVIK Bouwbedrijf Marco Kruithof

    Mijn collega’s en klanten bevestigen wat ik al wist. Ze vinden het een hele mooie aanhanger, super kwaliteit. Bij Pak-aanhangwagens ben ik goed geholpen.

  • Jacco Baaij

    Goed geholpen bij het uitzoeken van de juiste aanhanger, zeer goede kwaliteit voor een scherpe prijs.