LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Aanhangwagen of paardentrailer inruilen

Bent u van plan een nieuwe aanhangwagen of paardentrailer te kopen en wilt u uw oude trailer inruilen? Bij PAK Aanhangwagens kopen we regelmatig occasion aanhangwagens en paardentrailers in. U hoeft niet perse een nieuwe aanhanger te kopen om bij ons uw oude in te kunnen ruilen.

Om een goed voorstel te kunnen doen is het voor ons belangrijk om vooraf uw paardentrailer of aanhangwagen te zien. In overleg maken we een afspraak zodat we uw huidige aanhanger of paardentrailer goed kunnen bekijken.

Inruilen bij PAK Aanhangwagens

Op het moment dat u met uw oude aanhangwagen of paardentrailer bij ons langs komt gaan wij op basis van een aantal punten de wagen bekijken. De volgende punten zijn voor ons erg belangrijk:

  • Het chassis;
  • De banden;
  • De buitenkant;
  • De binnenkant (laadbak).

Nadat wij alle punten goed hebben bekeken kunnen wij u een aanbod doen voor de inruilprijs van de aanhangwagen of paardentrailer. Indien u bij ons een nieuwe aanhangwagen wilt aanschaffen dan verrekenen we de inruilprijs in de prijs van de nieuwe aanhangwagen of paardentrailer.

Bent u niet in de gelegenheid om naar onze showroom te komen maar wilt u toch een schatting hebben wat wij u terug kunnen geven voor de aanhanger of paardentrailer, dan kunt u ons ook foto’s sturen. Wij vragen u minimaal vier kwalitatief goede foto’s op te sturen naar info@pak-aanhangwagens.nl.

Graag met de bovengenoemde controle punten zichtbaar op de foto’s. Het aanbod dat wij doen naar aanleiding van de foto’s is een inschatting. Wij behouden ons het recht toe het aanbod te wijzigen als de aanhangwagen in een andere staat is dan wij op de foto’s konden beoordelen. Onze voorkeur gaat dan ook altijd uit naar een fysieke afspraak, dit om misverstanden te voorkomen

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.