LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

CORONAVIRUS COVID-19

Laatste update 20 december 2021

Het coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom houden we nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties. Ons beleid passen we steeds aan op de actuele richtlijnen. Hieronder vindt u een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden. Deze zijn op onze organisatie van toepassing.

De huidige situatie, In het kort:

  • Onze vestiging is op afspraak gewoon open, uiteraard met alle maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan;
  • Kunt u niet om uw aanhangwagen komen, dan kunnen wij deze ook thuisbezorgen, zowel in Nederland als België;
  • Wij kunnen u ook telefonisch van alle informatie voorzien;
  • Er gelden specifieke regels om de 1.5 meter afstand te hanteren op onze vestigingen.

De huidige situatie, uitgebreid:

Q1. Kan ik nog langskomen om de aanhangwagens te bezichtigen?

Ja, onze vestiging is gewoon geopend, u dient echter wel altijd eerst een afspraak te maken. U kunt bij ons aan de balie bestelde onderdelen ophalen en terecht voor vragen over onderhoud. U kunt zowel met en zonder afspraak langskomen. Op onze contactpagina vindt u de huidige openingstijden. Onze showroom is momenteel wel gesloten. Onze verkoopmedewerkers zijn echter wel gewoon beschikbaar, neem telefonisch contact met ons op over de mogelijkheden van het aankopen van een aanhangwagen.

Q2. Ik wil niet langskomen maar heb toch interesse in een aanhangwagen, wat kan ik doen?

Mocht u niet in staat zijn om langs te komen, dan kunnen wij u telefonisch helpen met uw keuze. Zorg wel dat u dan achter een computer of tablet zit, zodat onze medewerkers aan de hand van de producten op onze website uw beeld kunnen verduidelijken.

Q3. Ik kom uit België, kan ik nog worden voorzien van een aanhangwagen?

Ja, wij kunnen u nog steeds verder helpen. Indien u niet in staat bent om de aanhangwagen op te halen, kunnen wij deze bij u thuis bezorgen.

Q4. Is het mogelijk om mijn aanhangwagen te laten bezorgen?

Ja, onze bezorgservice bezorgt nog gewoon uw aanhangwagen, zowel in Nederland, als in België. Onze bezorgdienst doet er hier ook alles aan om de richtlijnen van de RIVM te volgen, zij houden dus voldoende afstand bij de aflevering. Onze verkoopmedewerkers kunnen u hier telefonisch meer over informeren.

Q5. Welke overige maatregelen zijn er genomen om de verspreiding van het virus te voorkomen?

Wij hebben de volgende extra maatregelen genomen om het verspreiden van het virus te voorkomen:

  • Onze werkplaats is gesloten voor bezoekers, om zo de afstand tussen jullie en de monteurs te behouden. Bij de balie kunt u in gesprek met onze medewerkers.
  • De balie is voorzien van een afscheidingspaneel van glas om zo de verspreiding te voorkomen.
  • Het is niet mogelijk om gebruik te maken van de toiletten in ons pand.
  • Wij houden nauwlettend in de gaten welke wagens als showmodel gebruikt zijn en zorgen dat deze ook gedesinfecteerd worden als er contact is gemaakt met oppervlakten van de aanhangwagen.
  • U moet verplicht conform de Nederlandse wetgeving een mondkapje dragen in onze vestiging.

Indien bovengenoemde regels niet worden nageleefd zullen onze medewerkers u daar op aanspreken en is het mogelijk dat wij er op aandringen dat u ons bedrijfspand verlaat. Wij doen ons best om de ervaring met onze organisatie zo positief mogelijk te laten verlopen, echter is de veiligheid van onze medewerkers uiteraard het belangrijkste.

Wij danken u voor uw begrip en samenwerking in deze moeilijke tijd. Zorg alstublieft goed voor uzelf en denk vooral aan al onze ouderen!

Het team van PAK Aanhangwagens