Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

Transporters

Transporters voor alle soorten machines

Veel verschillende machines en voertuigen hebben een eigen vorm van transport nodig. PAK Aanhangwagens biedt een ruimt assortiment aan transport trailers aan. Onder andere machinetransporter, autotransporter en motortrailers zijn zeer populair. In onze showroom in Schore is een ruim aanbod aan verschillende transportoplossingen te vinden.

Machinetransporters voor alle soorten machines

Met een machinetransporter vervoert u rollend materieel, waarmee niet op eigen gelegenheid tussen het overige verkeer mag worden gereden. Vaak gaat het dan om industriële installaties, machines en landbouw- en andere werkvoertuigen. Afhankelijk van wat deze wegen, kunt u daar bijvoorbeeld een kantelbare tandemas machinetransporter inzetten. Deze trailers staan ook wel bekend als diepladers of multitransporters. Bij PAK Aanhangwagens kunt u kiezen uit een gevarieerd assortiment open en overkapte machinetransporter tandemassers. De dubbelassers vormen onder dit type aanhanger verreweg de grootste groep.

Motortrailer voor crossmotoren en grote motoren

Een motortrailer is een aanhanger waarmee een motor of meerdere motoren vervoerd kunnen worden. Voor de transport van uw motor is de motortrailer de meest ideale en slimste oplossing.  Heeft u regelmatig een motorcross wedstrijd of neemt u graag uw motor mee op vakantie en wilt u deze zo comfortabel mogelijk mee kunnen nemen? Voor ieder type motorrijder is er een motor trailer verkrijgbaar. Er zijn motoraanhangers verkrijgbaar voor het transport van één, twee of drie motoren, motorfietsen of scooters. PAK Aanhangwagens bied een ruim assortiment om elke motorrijder een passend aanbod te geven. PAK Aanhangwagens levert de beste kwaliteit motortrailers waarmee u veilig op weg kunt.

Autotransporters bij PAK Aanhangwagens

Een aanhangwagen speciaal ontwikkeld voor auto transport is de autotransporter, ook wel autoambulance genoemd. Met deze autoambulance kunt u uw occasion, klassieker, racewagen, kapotte auto of auto vervoeren van A naar B. Het belangrijkste is dat u op een gemakkelijk manier uw voertuig kunt vervoeren met een transporter die fijn achter de auto hangt. Over het algemeen zijn autotransporters voorzien van oprijplaten die in of onder de wagen zijn opgeborgen waardoor u uw voertuig zonder problemen kunt opladen.

PAK Aanhangwagens heeft een ruim aanbod autotransporter aanhangwagen te koop maar het is ook mogelijk om voor uw auto transport een transporter te huren. U treft een groot aanbod gerenommeerde merken in verschillende soorten en maten aan, direct uit voorraad leverbaar. De autotransporters die u bij PAK Aanhangwagens treft, voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Soorten autotransporters

Een autotransporter is er in vele maten en uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een autoambulance met lier, maar ook voor een kantelbare autotransporter. Wij beschikken over autotransporters met oprijplaten of met een vaste oprijklep. Het assortiment is zo ruim dat er voor elke toepassing een geschikte autoambulance is. En zo niet dan maken onze speciaalbouw vakmensen auto aanhangers op maat. Een autotransporter kopen is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid, weet u nog niet welk type oplegger u moet kiezen, dan denken wij graag met u mee. Een bezoek aan onze showroom is daarom de moeite waard zodat u alle modellen kunt testen.