Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Tandemas

Assortiment tandemas bij PAK Aanhangwagens

PAK Aanhangwagens heeft een uiteenlopend assortiment tandemassers. Om aan ieder zijn behoefte te voldoen zijn wij van mening om een breed aanbod te presenteren zodat u niet verder hoeft te zoeken bij het vinden van de juiste aanhanger. In ons veelzijdige assortiment vindt u onder andere de veel geziene bakwagen maar ook grotere uitvoeringen zoals een gesloten aanhangwagen of machinetransporter.

Onze specialisten staan klaar voor al uw vragen. Door samen in gesprek te gaan willen wij al uw wensen en behoeftes in kaart brengen zodat wij u de juiste tandemasser kunnen aanbieden. Heeft u maar tijdelijk een dubbelas aanhangwagen nodig? Dan is een tandemasser huren ook een goede oplossing. Wij verwijzen u graag door naar onze verhuurpagina.

Dubbelasser rijbewijs

Het gewicht van een dubbelasser verschilt per uitvoering. Dit heeft tot gevolg dat een B rijbewijs niet altijd volstaat. Dit heeft te maken met de combinatie totaalgewicht van de aanhanger en het gewicht van het trekkende voertuig. Is het totaalgewicht van deze combinatie meer dan 3500 kilogram dan heeft u altijd een BE rijbewijs nodig. Hier dient goed rekening mee worden gehouden omdat u in overtreding bent zodra het type rijbewijs niet klopt. Meer informatie over het rijbewijs leest u op onze rijbewijs pagina.

Tandemasser kopen bij de specialist in Zeeland.

Een tandemasser kopen doet u bij PAK Aanhangwagens. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u exact helpen bij het uitzoeken van de juiste dubbelas aanhangwagen. Wij hebben een ruim assortiment dubbelassers op voorraad waardoor wij korte levertijden kunnen garanderen.

Is de aanschaf van een nieuwe aanhanger een te grote investering? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een gebruikte tandemasser. Wij krijgen regelmatig gebruikte wagens binnen die na een grondige controlebeurt weer aangeboden worden. U vindt onze gebruikte tandemasser aanhangers op de occasion pagina.

Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.