LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Tandemas

Assortiment tandemas bij PAK Aanhangwagens

PAK Aanhangwagens heeft een uiteenlopend assortiment tandemassers. Om aan ieder zijn behoefte te voldoen zijn wij van mening om een breed aanbod te presenteren zodat u niet verder hoeft te zoeken bij het vinden van de juiste aanhanger

In ons veelzijdige assortiment vindt u onder andere de veel geziene bakwagen maar ook grotere uitvoeringen zoals een gesloten aanhangwagen of machinetransporter.

Onze specialisten staan klaar voor al uw vragen. Door samen in gesprek te gaan willen wij al uw wensen en behoeftes in kaart brengen zodat wij u de juiste tandemasser kunnen aanbieden. Heeft u maar tijdelijk een dubbelas aanhangwagen nodig? Dan is een tandemasser huren ook een goede oplossing. Wij verwijzen u graag door naar onze verhuurpagina.

Dubbelasser rijbewijs

Het gewicht van een dubbelasser verschilt per uitvoering. Dit heeft tot gevolg dat een B rijbewijs niet altijd volstaat. Dit heeft te maken met de combinatie totaalgewicht van de aanhanger en het gewicht van het trekkende voertuig. Is het totaalgewicht van deze combinatie meer dan 3500 kilogram dan heeft u altijd een BE rijbewijs nodig. Hier dient goed rekening mee worden gehouden omdat u in overtreding bent zodra het type rijbewijs niet klopt. Meer informatie over het rijbewijs leest u op onze rijbewijs pagina.

Tandemasser kopen bij de specialist in Zeeland.

Een tandemasser kopen doet u bij PAK Aanhangwagens. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u exact helpen bij het uitzoeken van de juiste dubbelas aanhangwagen. Wij hebben een ruim assortiment dubbelassers op voorraad waardoor wij korte levertijden kunnen garanderen.

Is de aanschaf van een nieuwe aanhanger een te grote investering? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een gebruikte tandemasser. Wij krijgen regelmatig gebruikte wagens binnen die na een grondige controlebeurt weer aangeboden worden. U vindt onze gebruikte tandemasser aanhangers op de occasion pagina.

Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.