Categorie foto Speciaalbouw

Speciaalbouw

Producten in deze categorie

Speciaalbouw

Bij PAK Aanhangwagens denken wij graag met onze klanten mee. Voldoet ons standaard assortiment niet aan uw eisen, dan is een speciale aanhangwagen de oplossing. Uw werkzaamheden vragen om meer dan een standaard aanhangwagen. Wilt u bijvoorbeeld een generator inbouwen? Of wilt u een hijskraan op de wagen bouwen? Of moet uw werkplaats mobiel zijn zodat u bij elke klus uw gereedschap bij de hand heeft? PAK Aanhangwagens is de specialist op het gebied van speciale aanhangwagens. De afgelopen jaren hebben wij vele klanten blij gemaakt met een speciale aanhangwagen, van een speciaalbouw plateauwagen tot aan een gesloten autotransporter volledig op maat gemaakt.

Aanhanger op maat

Onze speciaalbouw afdeling bestaat uit vakkundige en creatieve mensen die graag met u meedenken om tot het juiste eindresultaat te komen. Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van speciale aanhangwagens komen wij altijd tot een passende oplossing voor iedere klus. Uw wens is onze uitdaging en die gaan wij graag samen met u aan. Samen met u gaan we in gesprek om alle wensen en behoeftes in kaart te brengen, vervolgens werkt onze speciaalbouw afdeling dit uit tot een volledig plan om vervolgens bij akkoord te starten met de bouw van uw speciale aanhangwagen. Bij PAK Aanhangwagens helpen wij u ook graag om van uw bestaande aanhangwagen een speciale aanhangwagen te maken.

Onderhoud en goedkeuring speciale aanhangwagens

De op maat gemaakte aanhangers die PAK Aanhangwagens produceert voldoen aan alle wettelijke regels van het RDW. Daarnaast zijn al onze wagens goedgekeurd volgens Europese normen. Bij aflevering ontvangt u van ons het officiële COC certificaat.

Net als alle andere aanhangwagens en paardentrailers is goed onderhoud voor uw speciale aanhangwagen van groot belang. Door jaarlijks uw wagen te laten onderhouden zorgt u er voor dat deze langer mee gaat. PAK Aanhangwagens kan dit onderhoud voor u uitvoeren. Voorkom onveilige situaties en laat uw aanhangwagen jaarlijks controleren. Tijdens het onderhoud hebben wij altijd een passende aanhangwagen om mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Beoordeling door klanten 10/10 - 42 beoordelingen