Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Sanitair & Schaftwagens

Sanitairwagen en schaftwagens

Een schaftwagen, in de volksmond ook wel pipowagen of schaftkeet genoemd ziet u vaak terug bij bouwprojecten. Het is de plek waar werknemers gebruik van maken tijdens de koffiepauze, lunch of werkbesprekingen. Belangrijk is daarom een schaftkeet worden sanitairwagens ook veel ingezet op bouwprojecten maar ook zijn ze vaak terug te zien op evenementen, feesten en partijen. Sanitairwagen is een verzamelnaam voor een aantal type aanhangwagens zoals een toiletwagen en decontaminatiewagen. Een sanitairwagen is altijd goed bestand tegen vocht, duurzaam opgebouwd en gemakkelijk schoon te maken. Het belangrijkste doel is dat u, uw werknemers of gasten een voorziening hebben voor hygiëne.

Aanbod pipowagens bij PAK Aanhangwagens

PAK Aanhangwagens heeft een ruim aanbod pipowagens. Onze schaftwagens zijn verkrijgbaar in twee categorieën, namelijk de moderne en de traditionele schaftwagen. Het grote verschil tussen beide wagens zit in het uiterlijk. De inrichting van beide schaftwagens is geheel naar wens in te richten.

Aanbod sanitairwagens bij PAK Aanhangwagens

PAK Aanhangwagens heeft een diversiteit aan sanitairwagens in het assortiment. Zo leveren wij toiletwagens, douchewagens en decontaminatiewagens geheel naar wens ingericht en van alle gemakken voor zien. Onze wagens voldoen aan de eisen.

Sanitair of schaftwagen kopen bij PAK Aanhangwagens

Voor de aanschaf van een sanitair of schaftkeet gaat u naar PAK Aanhangwagens. Met onze jarenlange ervaring en deskundig advies helpen wij uw graag bij het uitzoeken van de juiste wagens. Ook voor tweedehands schaftwagens bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken actief op de markt naar gebruikte schaftwagens waardoor wij altijd wel een geschikt model hebben klaar staan voor u. Interesse in een gebruikte wagen? Houd onze occasions pagina in de gaten of neem contact met ons op.

Onderhoud

Heeft u een sanitairwagen of schaftkeet die u regelmatig gebruikt? Dan raden wij aan om uw wagen jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoud- en montage werken. Gedurende de tijd dat wij uw sanitair- en schaftwagen onderhouden is het mogelijk om een vervangende aanhangwagen mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.