LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Promotiewagens

 • {"item_name":"Proline gesloten aanhangwagen met twee zijdeuren","item_id":188731,"currency":"EUR","price":null,"item_brand":"Proline","item_category":"Promotiewagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":0,"quantity":1}

  Proline gesloten aanhangwagen met twee zijdeuren

  Meer informatie
 • {"item_name":"Proline gesloten aanhanger 485x204x210cm 3500kg tridemas","item_id":151569,"currency":"EUR","price":null,"item_brand":"Proline","item_category":"Promotiewagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":1,"quantity":1}

  Proline gesloten aanhanger 485x204x210cm 3500kg tridemas

  Meer informatie
 • {"item_name":"Proline presentatiewagen 486x204x210cm 3000kg","item_id":2016,"currency":"EUR","price":null,"item_brand":"Proline","item_category":"Promotiewagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":2,"quantity":1}

  Proline presentatiewagen 486x204x210cm 3000kg

  Meer informatie
 • {"item_name":"Proline podiumwagen 550x200x200cm 3500kg","item_id":2093,"currency":"EUR","price":null,"item_brand":"Proline","item_category":"Promotiewagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":3,"quantity":1}

  Proline podiumwagen 550x200x200cm 3500kg

  Meer informatie
 • {"item_name":"Proline podiumwagen 600x240x220cm 3500kg","item_id":184389,"currency":"EUR","price":null,"item_brand":"Proline","item_category":"Promotiewagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":4,"quantity":1}

  Proline podiumwagen 600x240x220cm 3500kg

  Meer informatie

Promotiewagen

Een promotiewagen, ook wel reclamewagen genoemd is een gesloten aanhangwagen met 50 millimeter dikke sandwichpanelen. Een promotietrailer is goed in te zetten bij evenementen, markten en braderieën. Uw producten komen goed tot uiting in de promotiewagen waarmee u uw verkoopkansen vergroot. Uw product of dienst nog nooit zo zichtbaar geweest dan met een reclamewagen.

Promotiewagen kopen

Een promotiewagen kopen is geen alledaagse bezigheid. Bij PAK Aanhangwagens begrijpen we dit al te goed en daarom denken wij graag met u mee. Samen met onze speciaalbouw vakmensen kijken we vervolgens graag samen verder om een totaalplan te maken. Een promotiewagen kopen bij PAK Aanhangwagens geeft u zekerheid van een betrouwbaar en eerlijk verhaal. Wij staan voor kwalitatieve reclamewagens tegen een goede prijs.

Promotiewagens van PAK Aanhangwagens

Met een reclamewagen van PAK Aanhangwagens heeft u een echte eyecatcher in handen. U zult  een graag geziene gast zijn op een markt, braderie of evenement waar bezoekers niet meer omheen kunnen. De standaard uitvoeringen zijn al zeer compleet maar u kunt de promotietrailer desgewenst naar eigen smaak laten bouwen. Kiest u voor een promotietrailer met de wielen onder de laadvloer of kiest u voor een verzonken laadvloer waardoor u uw bezoekers goed kunt bedienen vanaf de wagen. Wenst u verder nog accessoires aan de binnenkant van de wagen of vindt u een neergaande klep aan de achterkant een toegevoegde waarde dan is dit allemaal mogelijk.

Onderhoud

Door het regelmatige gebruik is het belangrijk dat uw promotiewagen wordt onderhouden. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij adviseren om jaarlijks een onderhoudsbeurt in te plannen voor uw promotiewagen. Dit zorgt ervoor dat uw reclamewagen langer mee gaat en dat u en uw klanten niet in onveilige situaties terecht komt. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.