Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

Presentatiewagens

Breed aanbod presentatiewagens

Staat u regelmatig op braderieën, kerst- en zomermarkten of vergelijkbare evenementen? Dan is een gesloten aanhangwagen voor presentatie en promotie essentieel. Met een presentatieaanhanger brengt u uw producten of diensten op professionele wijze onder de aandacht van de consument. Een presentatie of beurs aanhangwagen heeft als voordeel dat u er een volledig ingerichte rijdende showroom mee aanschaft. Bij PAK Aanhangwagens bent u aan het juiste adres voor een presentatietrailer. Wij hebben meerdere exemplaren in onze showroom en kunnen uit voorraad leveren.

Presentatiewagen, gebruik en toepassingen

Trailers voor presentatiedoeleinden zijn bij uitstek geschikt voor ondernemers die geen vaste locatie voor hun verkoopactiviteiten nodig hebben. Doordat het gesloten aanhangwagens zijn, lenen ze zich goed voor openluchtevenementen. Vaak gaat het dan om markten, maar een presentatieaanhanger komt ook van pas bij festivals en tijdelijke dienst- of productpromotie op locatie. Dit soort aanhangwagens biedt u veel voordelen. Ten eerste hoeft u geen winkelpand te huren of kopen. Uw mobiliteit maakt het daarnaast mogelijk om uw klanten door het hele land of zelfs grensoverschrijdend op te zoeken. Zeker op seizoens- en branchegerichte evenementen kunt u uw bedrijf zo actief promoten onder uw doelgroep. En natuurlijk kan een presentatietrailer ook een aantrekkelijke aanvulling zijn naast uw winkel. Wilt u een presentatiewagen kopen? Wij hebben grote en kleine modellen op voorraad, zodat de juiste aanhanger er ongetwijfeld bij zit.

Gespecialiseerd in Proline-presentatiewagens

PAK is het juiste adres voor een presentatiewagen van Proline. Dit merk produceert ijzersterke aanhangers, die opvallen door hun goede prijs kwaliteitverhouding. Er wordt extra aandacht besteed aan gebruiksgemak, zodat u met een Proline een trailer aanschaft waar u op kunt bouwen en vertrouwen. De presentatieaanhangers die wij van deze fabrikant aanbieden hebben uiteenlopende totaalgewichten en maten. U kunt bijvoorbeeld een aanhangwagen kopen van 426x175x190 of 485x204x210 cm. Deze vallen in gewichtsklassen van 2600 en 3500 kg. Dat de wagen van 485x204x210 cm in de hoogste gewichtscategorie valt, komt doordat deze is uitgerust met drie assen. Dit hoge totaalgewicht zorgt ondanks een relatief kleine afmeting voor een laadvermogen van 2290 kg. De grootste presentatietrailers in onze showroom zijn dubbelassers van 600x240x220 en 606x204x210 cm, die respectievelijk 3500 en 3000 kg wegen. De laadvolumes van deze wagens bedragen 1520 en 1745 kg.

Accessoires bij uw presentatieaanhanger

Voor presentatiewagens geldt eigenlijk altijd dat u deze naar eigen inzicht kunt laten inrichten en afwerken. Elke mobiele ondernemer stelt op dit gebied namelijk andere eisen. Er zijn uiteraard een aantal zaken waarover alle gesloten aanhangwagens voor presentatie standaard beschikken. Een stabiele sandwichopbouw met dikke wanden en achterdeuren, een goede deurbeveiliging, sterke bodemondersteuning, verlaagd chassis en wielen onder de aanhanger zijn daarvan enkele voorbeelden. Indien gewenst kunt u accessoires toevoegen of aanpassingen laten maken. Dit behelst kleine wijzigingen, zoals het monteren van een reservewiel inclusief houder boven de dissel, het toevoegen van een bord met een snelheidslimiet of het vervangen van het achterslot. Maar desgewenst maken wij ook meer ingrijpende aanpassingen. Onze monteurs kunnen onder andere steunpoten, schokbrekers, cargorails met cargostangen, een zijdeur, zijklep of achterklep installeren. Het in een punt bouwen van de voorkant van een presentatie of beurs aanhangwagen behoort eveneens tot de opties.

Presentatiewagen met speciaalbouw

Zijn de standaardopties ontoereikend en heeft u meer gericht maatwerk nodig? Dan kan dat door gebruik te maken van onze mogelijkheid tot speciaalbouw. Wij bouwen dan een presentatieaanhanger die in alle opzichten is toegespitst op uw werkzaamheden. Dit kan variëren van doorzichtige wanden en een specifiek interieur tot het aanbrengen van uw logo of bedrijfskleuren op de buitenwanden van de bak. Wij voeren dergelijke speciaalbouw uit in onze eigen werkplaats. Daarbij is het raadzaam om vooraf een goed idee te hebben van wat u wilt. Op die manier kunt u in onze showroom eerst het juiste formaat aanhangwagen kopen, waarmee ons team dan gericht aan de slag gaat. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om een ontwerp in overleg met onze maatwerkspecialisten te maken. Uiteraard zijn we gebonden aan de RDW-regels, maar daarbinnen kunnen wij alle kanten op.

Presentatiewagens onderhoud en aanschaf

Behalve voor speciaalbouw kunt u ook in onze werkplaats terecht voor het onderhoud van presentatieaanhangers. Bij regelmatig gebruik is het aan te raden om elk jaar een onderhoudsbeurt te laten verrichten. Dit verlengt de levensduur en voorkomt grotere reparaties en onveilige situaties. Een presentatietrailer aanschaffen doet u via onze website of door langs te komen. Wilt u een presentatiewagen in een standaarduitvoering online aanschaffen? Wij kunnen verschillende modellen met een uitstekende prijs kwaliteitverhouding uit voorraad leveren. Eventuele accessoires zijn vaak gewoon bij te bestellen. Zowel bij langskomen als online kopen bestaat overigens de mogelijkheid om gebruik te maken van een leasecontract. De termijnen lopen uiteen van 12 tot 72 maanden. Is een gesloten aanhangwagen voor presentatiedoeleinden iets voor u? PAK is voor vragen, maatwerkverzoeken, advies en nadere informatie te bereiken via social media, e-mail, telefoon en het contactformulier.