Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Plateauaanhangwagens

Plateauwagen

De plateauwagen is te herkennen aan de wielen die zich onder de laadvloer bevinden. Dit in tegenstelling tot een bakwagen waarbij de wielen naast de laadvloer zitten. Het voordeel van plateau aanhangwagens ten opzichte van een bakwagen is daarom ook het grote laadoppervlak. De plateau aanhangwagen is daarom gemakkelijk te laden met een heftruck, mede door de zijwanden die neerklapbaar zijn. De plateauwagen is uitermate geschikt voor het vervoeren van zware en grote goederen en daarom wordt de plateauwagen veel gebruikt door bouwbedrijven en hoveniers.

Opties plateau aanhangwagens

De plateauwagens van PAK Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in enkelas en in tandemas uitvoering. Naast de zeer complete standaard uitvoeringen kunt u de plateau aanhangwagen uitbreiden met diverse opties. Een standaard vloerhoogte van een plateau aanhangwagen is 72 centimeter maar wij kunnen ook een verlaagd chassis leveren van bijvoorbeeld 63 en 56 centimeter. Naast een verlaagd chassis voor uw plateau aanhangwagen kunt u denken aan de volgende opties:

  • Huifopbouw;
  • Loofrekken;
  • Steunpoten;
  • Geïntegreerde oprijplaten;
  • Lier, zowel elektrisch als handbediend.

Wij kijken graag samen met u naar uw wensen en behoeftes om te bepalen welke opties u nodig heeft voor uw werkzaamheden.

Plateauwagen kopen

Een plateau aanhanger moet niet alleen praktisch zijn, maar vooral ook sterk. Bij het kopen van een plateau aanhangwagen is het dus erg belangrijk dat u kiest voor kwaliteit. De plateauwagens van PAK Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en gewichtsklasse. Met lengtes van meer dan 6 meter tot aan het maximale gewicht van 3500kg is er voor elke klus wel een plateauwagen verkrijgbaar. Een plateau aanhangwagen kopen bij PAK Aanhangwagens geeft u de zekerheid van een kwalitatieve betrouwbare platte aanhanger. Een ruime keus en direct uit voorraad leverbaar. Wenst u liever een plateauwagen tweedehands? Regelmatig worden er bij ons plateau aanhangwagens ingeruild, deze vindt u terug op de occasion pagina. Wilt u liever een aanhanger huren? Kijk dan op onze verhuur pagina.

Onderhoud plateauwagen

Heeft u een plateau aanhanger die u regelmatig gebruikt? Dan raden wij aan om uw plateau aanhanger jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoud- en montage werken. Gedurende de tijd dat wij uw plateau aanhanger onderhouden is het mogelijk om een vervangende aanhangwagen mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.