Categorie foto Montana

Montana

Producten in deze categorie

Montana paardentrailers

De paardentrailer die wordt gebouwd naar de behoeften en voor de veiligheid van het paard, dat is een Montana paardentrailer. Montana is opgericht door mensen met passie voor paarden. Mensen die zelf actief zijn in de paardensport, of die fokker of ruiter zijn geweest. Mensen die zelf verzot zijn op paarden en daardoor dus precies weten wat een paardenliefhebber zoekt. Met kennis en passie worden er paardentrailers ontwikkelt die zowel gebruikt kunnen worden door ruiters die op professioneel niveau acteren, maar zeker ook op amateurniveau.

Innovatief en veilig

De paardentrailers van Montana worden ontwikkelt naar de behoeften van de ruiter, maar zoals gezegd wordt er ontzettend veel rekening gehouden met het paard. De ingenieurs van het bedrijf houden zich met name bezig met de veiligheid en comfort van het paard. Veiligheid, functionaliteit, robuustheid en esthetiek zijn dan ook de aandachtspunten bij het ontwerp en het bouwproces van alle Montana modellen, van de kleinste tot en met de meest geavanceerde paardentrailer.

Het gehele engineering team deelt de passie voor paarden. De trailers zijn eenvoudig in design maar volledig ingericht om het paard zo comfortabel mogelijk te vervoeren. Montana loopt voorop in innovatie. De trailers worden voor voorraad geproduceerd, het streven is namelijk dat wanneer de vraag vanuit de markt groeit, er direct geleverd kan worden. Wachttijden zijn dus kort en goede kwaliteit is gegarandeerd. Indien u speciale wensen heeft voor uw paardentrailer, dan kunnen deze geheel naar wens ingevuld worden.

Montana paardentrailers bij PAK Aanhangwagens

PAK Aanhangwagens is één van de dealers van Montana paardentrailers in Nederland. U kunt bij ons dan ook zonder problemen een paardentrailer bestellen. Wij hebben altijd één of meerdere modellen op voorraad staan zodat u kunt zien of dit de trailers zijn die passen bij u.

PAK Aanhangwagens is dé paardentrailer en aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Beoordeling door klanten 10/10 - 43 beoordelingen