LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Anssems

Anssems aanhangwagens: ijzersterk en onverslijtbaar

Op zoek naar een Anssems aanhangwagen? Bij PAK aanhangwagens bent u op het juiste adres voor een aanhangwagen die bij u past.

Anssems aanhangwagens: ijzersterk en onverslijtbaar

Op zoek naar een Anssems aanhangwagen? Bij PAK aanhangwagens bent u op het juiste adres voor een aanhangwagen die bij u past.

Het Nederlandse Anssems ontwikkelt reeds tientallen jaren aanhangers van hoge kwaliteit voor bedrijven en particulieren. De fabrikant produceert al sinds 1977 aanhangwagens, zowel gesloten als open aanhangers, en heeft dankzij deze uitgebreide ervaring zijn naam gevestigd als toonaangevend merk voor ijzersterke en onverslijtbare aanhangwagens. Anssems aanhangers worden gebouwd in fabrieken in meerdere landen en verkocht door heel Europa. PAK Aanhangwagens is een van de dealers van dit merk in Nederland.

Kwaliteitsgarantie bij aanhanger van Anssems

Elk type aanhangwagen dat Anssems op de markt brengt, bevestigt de reputatie van het bedrijf als fabrikant van kwaliteitswagens. En dat is niet voor niets. Men produceert al sinds 1977 aanhangers en het bieden van hoogwaardige kwaliteit behoort vanaf het prille begin tot de hoekstenen van de bedrijfsfilosofie. De constante kwaliteit is het resultaat van nauwkeurige productie-, assemblage- en testmethoden, waarbij elke aanhangwagen volgens vaste productieprocessen wordt gebouwd. Daarbij construeert Anssems niet alleen de aanhanger, maar bedenkt en vervaardigt de fabrikant ook veel van de benodigde onderdelen. Alleen voor zaken als assen, wielen, koppelingen en remsystemen wendt men zich tot externe partijen. Vanzelfsprekend worden aan de toeleveranciers van deze onderdelen net zulke hoge kwaliteitseisen gesteld als aan de aanhangwagens die uit de Anssems-fabrieken rollen.

Productie Anssems aanhangwagen in diverse landen

Anssems aanhangers worden van oorsprong in Nederland geassembleerd en de hoofdvestiging van het bedrijf staat in Noord-Brabant. Sinds 1977 heeft het aantal fabrieken zich echter uitgebreid naar verschillende landen in Europa. Tegenwoordig produceert het merk zijn aanhangwagens namelijk in Nederland, Duitsland en Frankrijk. De familiewaarden heeft men ondanks deze internationalisering echter niet uit het oog verloren. De drie fabrieken in Nederland, Duitsland en Frankrijk houden onverminderd vast aan belangrijke uitgangspunten als kwaliteit, openheid, duidelijkheid en hanteren daarbij een no-nonsense aanpak. Iedere fabriek heeft zijn eigen specialiteit, volledig ingericht op efficiency. Het eindresultaat is en blijft echter altijd een onmiskenbare, ijzersterke en onverslijtbare aanhangwagen van Anssems. De aanhangers worden in Nederland onder meer verkocht door PAK, terwijl ook in Duitsland, Frankrijk, België, Engeland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Zwitserland en Oostenrijk Anssems-dealers zijn gevestigd.

Anssems aanhanger in uiteenlopende ontwerpen

Anssems Aanhangwagens produceert al sinds 1977 aanhangwagens, toen aan de keukentafel het eerste model op papier werd gezet. Het idee was om een aanhanger te ontwerpen die veilig, duurzaam, gebruiksvriendelijk en robuust was, en daar een aantrekkelijk prijskaartje aan te hangen. Nadat de eerste aanhanger succesvol was ontvangen, volgden al snel andere modellen. Tegenwoordig is het merk een van de grootste aanhangwagenproducenten van Europa. Het veelzijdige aanbod bestaat uit machine- en voertuigtransporters, huif aanhangwagens, kippers, plateauwagens, enkelas en tandemas bakwagens, paardentrailers en bagageaanhangers. Onder deze laatste bevinden zich de karakteristieke modellen van de aanhangwagenlijn Anssems BSX GT HT en VT1. Deze zijn leverbaar in varianten met een totaalgewicht tussen 500 en 1200 kg en vallen op doordat de bovenzijde kan worden opengeklapt. De GT-bagagewagenserie is daarmee ideaal voor hobby-, werk- en vakantiedoeleinden.

Anssems aanhangwagen kopen bij PAK

Indien u op zoek bent naar een robuuste aanhanger van een betrouwbaar merk is een aanhanger van Anssems zeker het overwegen waard. Dankzij het ruime assortiment vindt u voor bijna elke bedrijfstak en elke toepassing wel een geschikte aanhangwagen van deze producent. Bij PAK Aanhangwagens hebben wij diverse Anssems-modellen op voorraad, zodat u een goed beeld krijgt van wat er allemaal mogelijk is bij het kopen van een aanhanger van dit merk. Mail of bel ons voor nadere informatie of kom langs in onze showroom in Schore. Wij zijn gevestigd aan de A58, afrit 34, bij bedrijventerrein Smokkelhoek in Kapelle. U kunt bij ons op maandag tot en met vrijdag terecht van 07:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 08:00 tot 14:00 uur.

 

Contact

PAK Aanhangwagens heeft een breed aanbod aanhangwagens, nieuw en occasion van alle bekende merken. Beschikbaar om te huren, kopen of leasen. Zoekt u een op maat gemaakte aanhangwagen? Dan kunt u terecht bij onze speciaalbouw afdeling. Ook bieden wij losse onderdelen aan op onze onderdelen pagina. Heeft u vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier, social media, telefoon of via ons e-mail adres.

 

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.