LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Koelwagens en vrieswagens

Voordelige koelaanhangwagens en vriestrailers

In ons assortiment koelaanhangers komt u ongetwijfeld het model tegen dat u nodig heeft. En met uw aanschaf profiteert u automatisch van een aantrekkelijke prijs. Nog meer besparen doet u door uw koeltrailer in de aanbieding te kopen. Hier vindt u koelaanhangwagens die extra scherp geprijsd zijn en van dezelfde hoge kwaliteit als u van ons gewend bent. U kunt online bestellen, maar bent ook van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u graag aan de beste koelwagen aanbieding.

Koelaanhanger en vrieswagens van recent bouwjaar

Anders dan u misschien denkt, koopt u met een aanbieding koeltrailer geen gebruikt exemplaar. Er is soms wel wat overlap tussen onze tweedehands koelaanhangwagens en de afgeprijsde actiemodellen, maar het aanbod is zeker niet gelijk. Het merendeel van onze aanbiedingen is zelfs direct afkomstig uit de fabriek van het desbetreffende merk. Nieuwer kunt u het dus niet krijgen als u een koelaanhanger koelwagen aanschaft. De voordeelprijzen die wij voor deze trailers rekenen, zijn mogelijk door slimme onderhandelingsmethoden en bulkinkoop. Het gebeurt echter ook wel dat wij een showroommodel na enige tijd doorschuiven naar de afdeling met aanbiedingen. Deze aanhangers zijn dan meestal het voorgaande jaar uit de fabriek gekomen. Wanneer een bepaalde koeltrailer bij ons in de showroom heeft gestaan, wordt deze op de pagina met aanbiedingen aangemerkt als ‘demo’. Wij voegen geregeld nieuwe koelwagen aanbiedingen toe.

Koeltrailer: niet alleen voor transport

Aanhangers worden in de eerste plaats ontworpen om goederen mee te vervoeren. En van de beschikbare soorten trailers zijn koelaanhangwagens natuurlijk de ideale oplossing voor het transport van moeilijk houdbare vrachten. Denk aan gekoelde producten als zuivel, fruit, vlees, zeevruchten en bloemen. Maar een koelaanhanger kent tevens andere toepassingen. Zo zetten ondernemers, particulieren en organisatoren deze soms bijvoorbeeld in als verplaatsbare opslag of koeling. Dit komt voor bij evenementen, verkoop op locatie en tuin-, stads- en buurtfeesten. Doorgaans kiest men in dat geval voor een kleine enkelas koelaanhangwagen van 750 kg. Hiervan staan vrijwel altijd wel een of meer exemplaren tussen onze actie- en demomodellen in de aanbieding. Ook grotere koelaanhangers worden door ons als aanbieding verkocht. Het assortiment is echter onderhevig aan welke trailers wij voordelig hebben kunnen inkopen bij de producent.

Aanbieding koelaanhangwagens van uitstekende merken

PAK verkoopt al meer dan 50 jaar aanhangers en heeft onder zowel klanten als fabrikanten een uitstekende naam opgebouwd. Onze ervaring en goede reputatie geven ons toegang tot alle relevante merken. Een aantal daarvan vindt u terug bij de koeltrailers die we als aanbieding te koop hebben. U kunt onder meer afgeprijsde koelaanhangers kopen van Proline en Easyline. Wij streven er daarbij naar om verschillende soorten en maten koelaanhangwagen afgeprijsd aan te bieden. Naast relatief kleine enkelassers in het lichtste segment vindt u er daarom vaak enkele zwaardere modellen. Dit kunnen enkelassers met een totaalgewicht van 1300 kg zijn, maar ook tandemassers van 2500 kg. Al onze aanbiedings- en actiekoelwagens zijn direct uit voorraad leverbaar. Ziet u een exemplaar dat geschikt is voor uw werkzaamheden, dan is ons advies om snel te beslissen. U komt dit merk en type de komende tijd waarschijnlijk niet meer zo voordelig tegen.

Accessoires bij koelaanhangers en vriestrailers

Het is goed mogelijk dat we een aanhangwagen in de aanbieding hebben die in grote lijnen aan uw eisen voldoet. De bak heeft bijvoorbeeld precies de laad- of opslagcapaciteit die u nodig heeft, maar er ontbreekt een zijdeur of schappensysteem. Of u zou voor extra stabiliteit liever een variant met steunpoten willen. Ook dan is verder zoeken niet nodig. Middels de opties en accessoires die beschikbaar zijn, kunnen wij in onze werkplaats altijd de vermelde extra’s aan uw koeltrailer toevoegen. Andere aanpassingen zijn eveneens door ons te realiseren, zoals het vervangen van de bestaande vloer door een gietvloer of stootbescherming voor de zijwanden. Om te kunnen koelen tijdens het vervoer, is het inbouwen van een aggregaat mogelijk. Mocht dit alles niet voldoende zijn, dan is speciaalbouw misschien iets voor u. Onze Bovag-gecertificeerde monteurs maken desgewenst een professionele maatwerk koeltrailer voor u.

Aanhanger koelwagen lease en huur

Dankzij onze koelaanhangwagen aanbiedingen betaalt u ook voor een met bijkomende accessoires uitgerust model een aantrekkelijk bedrag. Als u de aankoopprijs niet in één keer wilt doen, kunt u kiezen voor lease. We hebben leasecontracten met termijnen van 12, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden. Op de productpagina van sommige aanbieding aanhangers is het mogelijk om een berekening te maken van het maandbedrag dat u bij een specifieke leaseperiode betaalt. Een koelwagen huren kan ook. Dit is een goed idee wanneer u een dergelijke trailer slechts een deel van het jaar gebruikt. We hebben koelaanhangers te huur in verschillende soorten, maten en gewichtsklassen. Laat het ons weten indien u advies of nadere informatie wenst over een huurkoeltrailer of aanbieding koelaanhangwagen kopen. Dit kan telefonisch, per e-mail, social media of het online formulier.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina hier.

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.