Gesloten tandemas

Gesloten tandemasser aanhangwagen

Een gesloten tandemasser is een serie aanhangwagens in de categorie gesloten aanhangwagens. Een gesloten tandemasser is opgebouwd uit sandwich of plywood panelen en is standaard uitgevoerd met twee deuren aan de achterzijde. Met een gesloten tandemasser kunt u uw goederen droog en veilig transporteren. Het voordeel van een gesloten tandemasser ten opzichte van een gesloten enkelasser is het laadvermogen. Eerstgenoemde gesloten aanhangwagen kan en mag meer gewicht laden waardoor deze voor meer doeleinden in te zetten is.

Opties en uitvoeringen gesloten tandemasser aanhangwagen

PAK Aanhangwagens heeft een ruim assortiment gesloten tandemassers. Door het ruime aanbod hebben wij voor ieder gebruik een passend model. De dichte aanhanger is standaard al zeer uitgebreid, desalniettemin zijn er diverse opties mogelijk om de dichte aanhanger compleet te maken naar uw wensen. Het mogelijk om in plaats van de standaard deuren te kiezen voor een neergaande achterklep, een extra zijdeur of wat te denken van steunpoten voor extra stevigheid. Alles is mogelijk en wij helpen u graag om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Buitenom de diverse opties is het van belang dat u weet welke afmeting gewenst is. De dichte aanhangwagens van PAK Aanhangwagens zijn in vele afmetingen verkrijgbaar. De lengtes van een gesloten tandemasser aanhangwagen lopen uiteen van 300 cm tot meer dan 600 cm. Behalve de lengtes heeft u ook ruim keus in de hoogte voor een gesloten tandemasser.

Rijbewijs

Een aanhangwagen van maximaal 750 kilogram mag met een b rijbewijs gereden worden. Een gesloten aanhangwagen van meer dan 750 kilogram mag ook met een b rijbewijs gereden worden mits de auto en de aanhangwagen samen niet boven 3500 kilogram uit komen. Meer informatie over rijbewijzen vindt u op onze speciaal ingerichte pagina.

Onderhoud

Heeft u een gesloten aanhangwagen tandemas en is deze nodig toe aan een onderhoudsbeurt? PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoudswerken. Gedurende de tijd dat wij uw gesloten aanhangwagen tandemas onderhouden is het mogelijk om een vervangende aanhangwagen mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Beoordeling door klanten 10/10 - 51 beoordelingen