Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Gesloten tandemas

Gesloten tandemasser voor goederentransport

Gesloten aanhangwagens zijn de beste logistieke oplossing voor ladingen die geen speciale vervoerscondities maar wel goede bescherming vereisen. Waar bij lichte transporten een dichte enkelasser volstaat, is voor totaalgewichten van meer dan 1350 kg een gesloten dubbelas trailer vereist. Desondanks zijn er ook minder zware dichte tandemas aanhangers. In de grote voorraad tandemassers van PAK Aanhangwagens vindt u exemplaren in vrijwel alle gewichtsklassen en zijn tevens tridemassers vertegenwoordigd. En ongeacht uw keuze betaalt u natuurlijk altijd een scherpe prijs.

 

Gesloten aanhangwagen tandemas van diverse merken

De voordelige prijs waarvoor u bij ons een dichte aanhanger dubbelas koopt, doet vanzelfsprekend niets af aan de kwaliteit. Als aanbieder van hoogwaardige trailers en officiële dealer van de betere merken, bestaat ook ons aanbod gesloten tandemassers uit ontwerpen van leidende producenten. Veel van de dubbelas aanhangwagens zijn afkomstig uit de fabriek van Proline. Deze trailerbouwer uit Noord-Brabant ontwikkelt met name grote gesloten aanhangers in verschillende afmetingen, met een lengte variërend van drie tot ruim zes meter. De tandemassers van het Nederlandse Saris bevinden zich in de gewichtsklasse van 2000 kg en zijn rond de drie meter lang. Easyline uit Zweden bouwt vergelijkbare modellen, maar heeft onder meer ook dubbelas wagens van 1500 en 750 kg. Het assortiment gesloten tandemas trailers wordt gecompleteerd door de aanhangers van Ifor Williams. Van deze Britse fabrikant hebben wij dichte tandemassers met een brutolaadvermogen van 2700 en 3500 kg.

 

Laadvermogen versus totaalgewicht gesloten aanhanger tandemasser

Indien uw transportonderneming of handelsmaatschappij gespecialiseerd is in het vervoer van zware ladingen, heeft u uiteraard een dubbelas gesloten aanhangwagen nodig met het vereiste laadvolume. Toch betekent dit niet dat u automatisch terechtkomt bij de grotere afmetingen. Vergelijkt u de Easyline 313x166x200cm van 2000 kg met de Saris 306x154x180cm van 2000 kg, dan blijkt dat deze laatste ondanks zijn kleinere afmetingen iets meer transportcapaciteit biedt. In de zwaardere gewichtsklassen is het verschil tussen de Ifor Williams 303x147x183cm van 2700 kg en de Proline 425x200x210cm van 2600 kg opvallend. Waar de Ifor Williams 2185 kg laadvermogen heeft, is dit bij in alle opzichten veel grotere de Proline 1651 kg. Dit verschil wordt onder andere verklaard door de betonplex bodemplaat en de 45 mm dikke koelceldeuren aan de achterzijde van de Proline. Wat het laadvolume van een dichte aanhangwagen betreft is de afwerking dus zeker een factor van betekenis.

 

Gesloten tandemasser exclusief laten bouwen

De beschikbare aanhangers met een gesloten opbouw voldoen qua ontwerp wellicht niet helemaal aan uw wensen. In plaats van een tandemasser dicht die ongeveer in de buurt komt van wat u zoekt, kunt u echter ook kiezen voor speciaalbouw. We zijn experts in het bouwen van aanhangwagens op maat en ontwerpen in overleg met u graag een trailer die is toegespitst op uw werkzaamheden of hobby. Dat kan bijvoorbeeld een zijkant betreffen die geheel opengezet kan worden, maar andersoortig maatwerk is eveneens mogelijk. Zo kunnen wij een aanhangwagen tandemasser voor u ombouwen tot opslag- of werkruimte op wielen, of specialistische uitbreidingen als rolluiken, een generator, koel- of vriessysteem of gasverdeelstation toevoegen. Ook de fabrikanten zelf bieden afwisselende pakketten met extra’s aan. Dit varieert van andere velgen en een reservewiel tot aangepaste binnenverlichting en cargo- en spanbandsystemen.

 

Afbetalingsmogelijkheden gesloten aanhangwagen tandemas

Bij PAK schaft u gegarandeerd een dubbelas trailer gesloten aan voor een lage prijs. Maar vooral wanneer u een van de grotere dichte aanhangwagens koopt, kunnen wij ons voorstellen dat uw budget niet toereikend is. Om u toch de mogelijkheid te geven het beste model te kopen, kunt u kiezen voor een afbetalingstermijn op maat. Wij bieden leasecontracten aan uiteenlopend van 12 tot 60 maanden. Welke termijn voor u mogelijk is, is afhankelijk van uw financiële omstandigheden en de prijs van de trailer. Het voordeel van een gesloten aanhanger leasen, is dat u een gedurende de aflossingsperiode steeds hetzelfde bedrag per maand betaalt maar reeds vanaf de ingangsdatum gebruik kunt maken van uw dubbelasser. Leasecontracten zijn mogelijk bij gebruikte en nieuwe aanhangwagens. Of u een ondernemer of particulieren bent maakt daarbij niet uit.

 

Gesloten aanhanger tandemasser via PAK

Een gesloten aanhangwagen kopen doet u bij PAK niet alleen voordelig en met individueel maatwerk, maar ook gemakkelijk. Zeker als u uw dichte tandemas trailer online aanschaft. Bij het voltooien van uw bestelling kunt u de opties aanvinken die u wilt laten toevoegen aan uw dubbelasser. Wij zorgen er dan voor dat deze snel klaar is voor gebruik. U heeft de keuze uit het zelf ophalen of het door ons laten thuisbezorgen van de aanhanger. Heeft dat laatste uw voorkeur, dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. Wilt u meer weten en deskundig advies krijgen over welke tandemas aanhangwagens voor uw werk of vrijetijdsbesteding het meest geschikt zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per telefoon, e-mail, social media of het online formulier en maak een afspraak.