Gesloten enkelasser

Gesloten enkelas aanhangwagen

Een gesloten aanhangwagen is voor veel doeleinden in te zetten en verkrijgbaar in enkelas en tandemas modellen. Wilt u uw goederen droog en veilig vervoeren dan is een dichte aanhanger het ideale transportmiddel.

Diverse gesloten uitvoeringen en mogelijkheden

PAK Aanhangwagens beschikt over een ruim assortiment gesloten enkelas aanhangwagens. Standaard is een dichte aanhanger al zeer compleet maar de wensen van gebruik verschillen per gebruiker. De achterkant is standaard voorzien van 1 of twee deuren maar er zijn veel andere uitvoeringen mogelijk. De gesloten enkelas aanhangwagen is ook verkrijgbaar met een oprijklep waardoor het in- en uitrijden van machines of zwaardere goederen makkelijker uit te voeren is. Verder kan er gedacht worden aan wielen onder of naast de bak en u kunt zelfs kiezen voor een zijdeur, zijklep of rolluiken voor uw dichte aanhanger.

Speciaalbouw gesloten wagen

Door de vele mogelijkheden en extra opties is een gesloten enkelas aanhangwagen helemaal naar wens te maken. Het belangrijkste voor ons is dat u uw gesloten enkelas aanhangwagen praktisch kunt gebruiken. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Breng een bezoek aan onze showroom om uw wensen en behoeftes met ons door te nemen. Ons speciaalbouw team staat voor u klaar. Wilt u nu al geïnspireerd worden Bekijk dan onze speciaalbouw pagina voor interessante gesloten enkelas uitvoeringen.

Gesloten enkelasser kopen

De gesloten aanhangwagen van uw wensen vind u bij PAK Aanhangwagens. Door onze jarenlange ervaring, onze hoge kwaliteitseisen en onze scherpe prijzen kunnen wij voor elk gebruik de juiste gesloten wagen leveren. In onze ruime showroom hebben wij een diversiteit aan standaard modellen voor u klaar staan om te bekijken en te vergelijken. De scherpe prijs kunnen wij garanderen door onze gezamenlijke inkoop met meerdere bedrijven en doordat wij de productie in eigen beheer hebben.

Heeft u maar eenmalig of een enkele keer een gesloten wagen nodig dan is huren ook altijd mogelijk bij PAK Aanhangwagens. Voor een schappelijk tarief huurt u al een dichte aanhangwagen. Meer informatie over de verhuurmogelijkheden vind u op onze verhuur pagina.

Onderhoud

Is uw gesloten aanhangwagen toe aan een onderhoudsbeurt? PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoudswerken. Gedurende de tijd dat wij uw gesloten wagen in onderhoud hebben is het mogelijk om een vervangende dichte aanhangwagen mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Beoordeling door klanten 10/10 - 51 beoordelingen