Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Fietsaanhangwagens

Fietsaanhanger

Een aanhanger voor fietsen te vervoeren is de ideale oplossing voor het transporteren van één of meerdere fietsen. Een aanhangwagen voor fietsen is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De meeste bekende fiets aanhangwagen is de standaard open aanhangwagen maar wij leveren ook een gesloten aanhangwagen voor fietsen. Voordelen van een gesloten aanhanger is dat uw fietsen beschermd zijn tegen diefstal maar ook tegen slechte weersomstandigheden zoals hagel en harde wind. Van belang is dat u met het kleinste gemak uw fiets veilig kunt plaatsen op of in de fietsaanhanger.

PAK Aanhangwagens heeft een divers assortiment aanhangwagens speciaal ingericht voor fietsen. Er is al een fiets trailer voor 2 fietsen maar ook voor meerdere fietsen, voor als u bijvoorbeeld met uw fiets vereniging of schoolklas een groot aantal fietsen moet verplaatsen naar een andere omgeving. U kunt kiezen uit een standaard fiets aanhangwagen maar ook voor een speciaalbouw fietstrailer, volledig op maat gemaakt, naar uw wensen en behoeftes.

Ons speciaalbouw team hecht veel waarde aan innovatie. Door te blijven innoveren kunnen wij zorgen voor divers aanbod fietsaanhangers. Ons doel is om te zorgen dat u uw fiets(en) zonder beschadigingen kunt vervoeren van A naar B op een comfortabele en veilige manier. Heeft u een mountainbike, elektrische fiets, racefiets of een gewone fiets ? PAK Aanhangwagens heeft een groot assortiment aanhangers om fietsen te vervoeren.

Onderhoud

Heeft u een fiets aanhanger en is deze nodig toe aan een onderhoudsbeurt? PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoudswerken. Gedurende de tijd dat wij uw fiets aanhanger onderhouden is het mogelijk om een vervangende aanhangwagen mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.