Categorie foto Bagagewagens

Bagagewagens

Producten in deze categorie

Bagagewagen

Een bagagewagen is een kleine gesloten aanhanger met een maximum massa van 500 of 750 kilogram. Wilt u een bagagewagen kopen? Dan bent u bij PAK Aanhangwagens aan het juist adres. Ons bagage aanhanger assortiment biedt voor ieder wat wils. De bagage aanhangers die u bij PAK Aanhangwagens treft, voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Doeleinden bagage aanhanger

De bagage aanhangwagen is op verschillende manieren in te zetten. Denk aan uw vakantie die er aan komt, maar u heeft ruimte te kort om uw spullen mee te nemen en u wilt ook uw fietsen meenemen naar de bestemming. Dan is een bagagewagen de ideale oplossing. Met een bagage aanhanger kunt u uw goederen afgesloten vervoeren en tegelijkertijd is de wagen te gebruiken als aanhanger voor fietsen. Daarnaast is een bagage aanhanger zeer geschikt als vervoersmiddel voor uw gereedschap of andere kleine goederen. Bouwvakkers, onderhoudsmonteurs en vele andere vakmensen maken veel gebruik van de gereedschapswagen voor het vervoer van hun goederen.

Bagagewagen kopen

Ga met een gerust gevoel op vakantie of naar uw werkplek met een bagage aanhangwagen van PAK Aanhangwagens. Niet alleen onderweg, maar ook op locatie komt de wagen goed van pas als opslagruimte. De bagage aanhangers zijn ontzettend populair omdat ze relatief klein zijn en in de opstal dus weinig ruimte nodig hebben. Toch kunt u er ontzettend veel spullen in kwijt. Standaard zijn de bagagewagens te koop tegen een schappelijke prijs. Wilt u nog extra accessoires toevoegen aan de bagage aanhangwagen? Dan kijken wij graag samen met u naar uw wensen. Zijn uw wensen niet standaard dan staan onze vakmensen van de speciaalbouw voor u klaar.

Onderhoud

Is uw bagage aanhangwagen toe aan een onderhoudsbeurt? PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoudswerken. Gedurende de tijd dat wij uw bagagewagen onderhouden is het mogelijk om een vervangende bagage aanhangwagen mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

AWB Roosendaal voor uw bagagewagen in Noord-Brabant
AZH Hellevoetsluis voor uw bagagewagen in Zuid-Holland

Beoordeling door klanten 9/10 - 15 beoordelingen