LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Actiemodellen machinetransporter

Actiemodellen machinetransporter

Een machinetransporter is een aanhangwagen die gebruikt wordt voor het vervoeren van machines op wielen en rupsbanden. Denk hierbij aan een minikraan, hoogwerker, shovel, zitmaaier en een graafmachine. Een dieplader heeft een stoere en robuuste uitstraling en is verkrijgbaar in diverse soorten, maten en gewichtsklassen. PAK Aanhangwagens heeft diverse goedkope diepladers in het assortiment. Passend bij uw werkzaamheden kunnen wij de machinetransporter leveren.

Goedkope machinetransporter kopen

Uw machine transport zal door het gebruik van een dieplader probleemloos worden uitgevoerd. Voor het rijden met een machinetransporter heeft u een B + E rijbewijs nodig. In sommige gevallen volstaat een B rijbewijs mits het totale gewicht inclusief laadvermogen niet meer dan 750 kilogram weegt of indien het totale trekgewicht trekkende voertuig, in combinatie met de aanhangwagen, niet hoger is dan 3500 kg. Door ons ruime aanbod hebben wij veel soorten aanhangwagens direct uit voorraad leverbaar. PAK Aanhangwagens levert de volgende type machinetransporters:

  • Een oprijwagen met oprijplaten, ook wel niet-kantelbare machinetransporter genoemd. Dit is het klassieke model. Dit type wordt vooral gebruikt voor het transport van kleine machines.
  • Een kantelbare machinetransporter, deze wordt hedendaags het meest gebruikt. Dit type maakt het laden eenvoudig, doordat de laadvloer gekanteld kan worden.

Onze actiemodellen machinetransporters zijn helemaal naar wens in te richten. Heeft u speciale wensen, zoals een laadkraan voor uw dieplader, of wilt u extra bindogen op de transporter? Wij helpen u graag verder om voor u de gewenste dieplader te realiseren. Zit uw gewenste goedkope machinetransporter niet tussen de actiemodellen, bekijk dan gerust ons reguliere aanbod machinetransporters. Ook voor het huren van een machinetransporter bent u bij PAK Aanhangwagens aan het juiste adres.

Onderhoud

Heeft u een machinetransporter die u regelmatig gebruikt? Dan raden wij aan om uw dieplader jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoud- en montage werken. Gedurende de tijd dat wij uw transporter onderhouden is het mogelijk om een vervangende aanhangwagen mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina op: https://www.pak-aanhangwagens.nl/informatie/informatie-over-rijbewijzen/

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.