LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Ruim 50 jaar ervaring
Ruime voorraad
Speciaalbouw mogelijk
Veilig online betalen met iDeal en MisterCash
Wij bezorgen ook aan huis
BOVAG gecertificeerd

Actiemodellen gesloten aanhanger

Goedkope gesloten aanhanger te koop

Een gesloten aanhangwagen is voor veel doeleinden in te zetten en verkrijgbaar in enkelas en tandemas modellen. Wilt u uw goederen droog en veilig vervoeren dan is een dichte aanhanger een ideaal transportmiddel. PAK Aanhangwagens heeft een assortiment samengesteld die vallen onder de categorie actiemodellen gesloten aanhangers.

Goedkope gesloten aanhanger

Een gesloten aanhangwagen is voor veel doeleinden in te zetten en verkrijgbaar in enkelas en tandemas modellen. Wilt u uw goederen droog en veilig vervoeren dan is een dichte aanhanger een ideaal transportmiddel. PAK Aanhangwagens heeft een assortiment samengesteld die vallen onder de categorie actiemodellen gesloten aanhangers.

Door ons ruime en gezamenlijke inkoopsysteem kunnen wij deze actiemodellen tegen een scherp tarief aanbieden. Buitenom de interessante prijzen hechten wij ook veel waarde aan een tevreden klant. Wij garanderen daarom ook op al onze goedkope gesloten aanhangers de hoogste kwaliteit. Onze actiemodellen zijn allen zorgvuldig uitgezocht door onze experts. Wenst u nog extra opties of heeft u speciale wensen waaraan de aanhangwagen moet voldoen, dan nemen wij dat graag met u door. Uw zoektocht naar een nieuwe gesloten aanhangwagen stopt na het vinden van het juiste model bij PAK Aanhangwagens.

Soorten goedkope gesloten aanhangers

De goedkope gesloten aanhangers van PAK Aanhangwagens zijn allen standaard modellen.De achterkant is standaard voorzien van één of twee deuren maar er zijn veel andere uitvoeringen mogelijk. Zo kunt u denken aan een oprijklep waardoor het in- en uitrijden van machines of zwaardere goederen makkelijker uit te voeren is. Verder kan er gedacht worden aan wielen onder of naast de bak en u kunt zelfs kiezen voor een zijdeur, zijklep of rolluiken voor uw dichte aanhanger. Benieuwd naar de extra mogelijkheden op een goedkope gesloten aanhanger? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken. Zit uw gewenste gesloten aanhangwagen niet tussen de actiemodellen, bekijk dan gerust ons reguliere aanbod gesloten enkelas aanhangwagen of ons aanbod gesloten tandemas aanhangwagen.

Onderhoud

Is uw gesloten aanhangwagen toe aan een onderhoudsbeurt? PAK Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoudswerken. Gedurende de tijd dat wij uw gesloten wagen in onderhoud hebben, is het mogelijk om een vervangende dichte aanhangwagen mee te nemen. Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met onze werkplaats.

PAK Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist in Zeeland. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A58, afslag 34 bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle.

Waar moet ik op letten als ik een aanhangwagen koop?

Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. De gewichten en afmetingen zijn hierbij het belangrijkste. Voor specifiek advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, zij zorgen voor een oplossing op maat.

Welke merken aanhangers biedt PAK Aanhangwagens?

Bij PAK Aanhangwagens bieden wij een ruim assortiment aan aanhangwagens. Proline, Easyline en Ifor Williams zijn onze topmerken, verder leveren wij ook aanhangwagens van de premium Nederlandse merken Anssems, Hulco en Saris. Voor de beste ongeremde bakwagen leveren wij aanhangers van het merk Loady. Voor de beste paardentrailers hebben wij de merken Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams in ons assortiment.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhangwagen te mogen rijden?

Het benodigde rijbewijs om met een bepaalde aanhanger te mogen rijden wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger, niet door het aantal assen van een aanhangwagen, zoals vaak wordt gedacht. De precieze berekening is ietwat gecompliceerd, daarom hebben wij een complete pagina met calculator opgesteld. U vindt deze pagina op: https://www.pak-aanhangwagens.nl/informatie/informatie-over-rijbewijzen/

Kan ik een aanhangwagen leasen bij PAK Aanhangwagens?

De aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Vooral wanneer u een nieuw exemplaar op het oog heeft, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. PAK Aanhangwagens komt u bij het kopen van een trailer of aanhanger echter graag tegemoet. Wij hanteren namelijk uitstekende condities om een aanhangwagen te leasen. U financiert de aanschaf van uw aanhanger dan middels een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de aanhangwagen 100% uw eigendom.