Reviews over PAK Aanhangwagens

Wij zijn trots op onze producten en service is erg belangrijk voor ons. Wij zijn heel benieuwd naar uw mening. Schrijf een review of lees terug wat andere klanten van PAK Aanhangwagens vinden.

 • Camping het Hoge Licht

  Helemaal super. Bevalt prima. Enigste kleine minpuntje het oplaadpunt is niet makkelijk bereikbaar.

  [ over Proline kipper 330x185cm 2700kg ]

 • Filip van Echelpoel

  Ik heb een gekoelde aanhangwagen gekocht bij PAK aanhangwagens. Je wordt er zeer hartelijk ontvangen en heb er uiteindelijk een wagen gekocht omdat deze snel leverbaar was.
  Ik had echter wel gevraagd om er LED strips in te installeren die werkte op 220v, geen probleem om dit te installeren maar ze werkte wel op 12v.
  Hiervoor een keertje gebeld en ik zou hem even terug moeten binnen brengen om dit in orde te brengen. Door gebrek aan tijd ging dit moeilijk, dus hadden ze voorgesteld om het nodig meteriaal op te sturen.
  Een week later heb ik alles aangekregen en is het nog wel in orde gekomen.

  TOCH EEN AANRADER OM HIER UW AANGANGWAGEN TE BESTELLEN. Misschien vind je elders dezelfde wagen, maar HIER zit je zeker goed als het over dienst na verkoop gaat.

  [ over Proline koelaanhanger 250x130x150cm 1300kg ]

 • Paardekoper tuincentrum & hoveniersbedrijf

  Zeer tevreden

  [ over Proline kipper 350x185cm 3500kg ]

 • roy papen

  de aanhanger loopt goed achter de bus en auto super ik heb hem al zeker jaar of vier superkar.. die jongens van pak kun je goed mee tedoen hebben ik kom uit de achterhoek en ik haal mijn aanhanger in zeeland dat zegt genoeg .mvg roy papen papen containers bv

 • Manege de Zwaanhoek b.v.

  Een bedrijf met nog ouderwetse service ook na de garantie perioden, een enorme vakkennis, een heel fijn persoonlijk contact. Al veel zaken met plezier gedaan: Hekwerk, paardenboxen 5×4 meter, Ifor Williams Paardentrailer,3-zijdige kipper, 500 mtr. omheining van de paarden wei.

 • Axel De Winne

  Zeer tevreden over de afwerking! Alles werkt perfect. klein minpuntje is dat de temperatuur ( eens aangekoppeld ) nog tamelijk snel naar omhoog gaat 4-5°C/ 15 min. Verbruik is ook super qua stroom. [over Proline Koelwagen 251x131x180]

 • Bucky’s Catering

  Direct uit voorraad een net afgewerkte koelaanhangwagen kunnen meenemen. [over Proline koelwagen 301x146x180]

 • Frans Haak

  meerdere zaken gedaan met PAK tot heden toe tevreden.

 • John Minnaard

  Perfecte zakbare aanhanger gekocht voor achter de camper onze auto mee te nemen. Wat een gemak. De heer Olivier heeft alles in het werk gesteld om hem tijdig voor mijn vakantie te kunnen leveren. Prima bedrijf welke ik van harte aanbeveel. John Minnaard.

 • Jan de Vries

  Prima aanhanger, snel geleverd en goed geholpen [over Proline tandemas alu 301x155cm]

  [ over Fiets aanhanger open ]

 • johan

  hebben dringend een koelaanhangwagen nodig. Bel naar Pak om af te spreken en te vragen wat de leveringstijd is. Gezien die ongeveer 2 weken is, kom ik in de problemen. Maar ik kreeg onmiddellijk de kans om een van hun vernuuraanhangwagens te gebruiken in afwachting. Dit noem ik service. Heb nog niet gekocht, gezien ik momenteel in het buitenland verblijf, maar dit geeft mij vertrouwen om volgende week de stap te zetten.

 • jasmijn den herder

  Hele goede service en zeer klant vriendelijk. 2e hands paardentrailer gekocht na een paar keer rijden gingen de banden scheuren. even een belletje en ze hebben er andere goede banden onder gezet. kosten mij helemaal niks. als dat geen goede service is! ik kan nu met een gerust hart op wedstrijd met mn top trailer van pak!

  [ over Fiets aanhanger open ]

 • Ilse jansen

  Recht voor zijn raap,en een zeer goede service, top paardentrailer en verstand van zaken.

  [ over Fiets aanhanger open ]

 • goudzwaard bouw

  perfecte aanhanger! echter: mij was verteld dat de beplating geschikt zou zijn om te stikkeren. Dit was zeker niet zo, van alles geprobeerd. Fabrikanten konden geen geschikt product leveren. Toen besloten op te spuiten. Ook dit geeft geen goed resultaat. Dus mijn advies is om toch andere beplating te gebruiken!

  [ over Fiets aanhanger open ]

 • ELIVIK Bouwbedrijf Marco Kruithof

  Mijn collega’s en klanten bevestigen wat ik al wist. Ze vinden het een hele mooie aanhanger, super kwaliteit. Bij Pak-aanhangwagens ben ik goed geholpen.

 • Jacco Baaij

  Goed geholpen bij het uitzoeken van de juiste aanhanger, zeer goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

  [ over Anssems autotransporter 405x200cm 3000kg ]